FEM3 CAFÉ
Mozgásterápia a termékenységért

Az Arwen torna olyan hölgyeknek segít, akik nem képesek teherbe esni, vagy egyéb speciális női betegségekkel küzdenek.A FEM3 Café stúdiójában a különleges mozgássorozat kifejlesztője, Németh Tünde gyógytornász-mozgáspedagógus mutatta be a nőgyógyászati problémákra alkalmazható gyakorlatokat.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_fitnesz     sport   termékenység   torna

2015. augusztus 13. 10:45Kapcsolódó anyagok
Napüdvözlet, jóga 12 lépésben
A napüdvözlet már önmagában is egy kerek egész, ezért önállóan, más gyakorlatok nélkül is végezhető, hiszen így is megszámlálhatatlan pozitív hatással bír.
tovább
Hozd harmóniába a tested és a lelked!
Pilates alapú tréninget mutatott Hidvégi Andrea és Szlizs Tamara pilates oktató a FEM3 Café stúdiójában.
tovább
Erősítő ászanák
Medvegy Gergely és Képes Andrea jógaoktatók megmutatták, hogy a jóga nem csupán nyújtásra, hanem erősítésre is nagyon hasznos és jó.
tovább
Feszes izmok step pados edzéssel
Step pados gyakorlatokat mutatott Palkó Noémi vezetőedző a FEM3 Café stúdiójában.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS