FEM3 CAFÉ
Különleges gyerekfoglalkozások az Operaházban

A hangszeres tanulás egyénfüggő lehet és sok tényező befolyásolhatja, de az élőzene hallgatás élménye minden gyermekre jó hatással van, mondta Ókovács Szilveszter a Magyar Állami Operaház főigazgatójaTöbb programmal is készülnek a kisebbeknek és különböző kiscsoportos foglalkozások során ismertetik meg őket az opera világával. Emellett az opera előadásokra is sok gyerek ellátogatott már, akiket a tanárok készítettek fel az élményekre, az Operaház segédanyagainak felhasználásával. A programokkal, nem titkolt szándékuk, hogy kineveljenek egy fiatal műértő közönséget, akik majd továbbviszik az opera szeretetét, mondta Ókovács Szilveszter.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: gyerek   gyerekek   hangszer   ókovács szilveszter   opera   program   zene

2015. február 12. 10:33Kapcsolódó anyagok
Miről árulkodik gyermekünk írása?
Már óvodás korban oda kell figyelni a gyermekek rajzaira és később az írásképére is, mondta Dr. Szőllősi-Csoma Enikő igazságügyi írás- és grafológus szakértő.
tovább
Hogyan fedezzük fel a gyerek tehetségét?
Bagdy Emőke, pszichológus szerint figyelni kell a gyerekeket, hiszen mindenki valamiben tehetséges. Ha valamiben eltérnek az átlagtól, akkor külön gondoskodást igényelnek…
tovább
A hangtálak gyógyító ereje
A hanggal gyógyítás évezredek óta része a keleti orvostudománynak, de relaxációhoz és meditáláshoz is használják segédeszközként.
tovább
A zene jótékony hatása a gyerekekre
Selmeczi Boglárka zenepedagógus elmondta, tudományos kimutatások bizonyítják, hogy azok a gyerekek, akik zenével foglalkoznak a többi tantárgyban is tehetségesebbek.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS