FEM3 CAFÉ
Keringés javító jógagyakorlatok

Élete során előfordulhat, hogy olyan helyzetbe kerülünk, amikor valamelyik végtagunk vérkeringése elégtelenné válik.A kialakulás okától függetlenül a keringési elégtelenségen javíthatunk, illetve meg is szüntethetjük, ha célzott jóga gyakorlatokat alkalmazunk.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3café_fitnesz   fitnesz   jóga   sport

2015. február 9. 11:05Kapcsolódó anyagok
Egyensúlyfejlesztő fitt-percek
Nick Márton Erik személyi edző mutatott tartás- és koncentrációjavító gyakorlatokat a FEM3 Café stúdiójában.
tovább
Tartásjavító jógagyakorlatok
Képes Andrea és Medvegy Gergely jógaoktató mutatott jógagyakorlatokat melyek segítenek a hátizmok lazításában és erősítésében.
tovább
Alakformálás buliőrülteknek
Suri Andi zumbaoktató és tanítványai igazi parti hangulatot varázsoltak a FEM3 Café stúdiójában.
tovább
Ilyen a testépítés tisztán!
Pletser Ádám, fitnesz versenyzőnél bármikor csinálhatnak doppingtesztet. Elárulta, manapság sajnos sokan nyúlnak különböző szerekhez, hogy gyors eredményt érjenek el…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS