FEM3 CAFÉ
Egyensúlyfejlesztő fitt-percek

Nick Márton Erik személyi edző mutatott tartás- és koncentrációjavító gyakorlatokat a FEM3 Café stúdiójában.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3café_fitnesz   fitnesz   sport

2015. augusztus 10. 10:59Kapcsolódó anyagok
Tartásjavító jógagyakorlatok
Képes Andrea és Medvegy Gergely jógaoktató mutatott jógagyakorlatokat melyek segítenek a hátizmok lazításában és erősítésében.
tovább
Alakformálás buliőrülteknek
Suri Andi zumbaoktató és tanítványai igazi parti hangulatot varázsoltak a FEM3 Café stúdiójában.
tovább
Legyél te is balerina!
Mezőfi Beatrix balettoktató mutatott balett alapelemekből építkező és dinamikus gyakorlatokat, melyekkel a te alakod is tökéletes lehet.
tovább
Így lehet szép és egészséges lábad!
A lábban jelentkező merevségnek, fájdalmak többségének a helytelen életvitel, a mozgáshiány és a rossz cipőviselet az oka.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS