FEM3 CAFÉ
A hangtálak gyógyító ereje

A hanggal gyógyítás évezredek óta része a keleti orvostudománynak, de relaxációhoz és meditáláshoz is használják segédeszközként.A hangtálak hasznosak lehetnek bármilyen izomfeszültség, különösen a hátfájás vagy a derékfájás kezelésére, a stressz oldására és így az álmatlanság elűzésére, a koncentráció javítására.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: egészség   hang   hangszer   stresszoldás   zene

2015. augusztus 7. 11:37Kapcsolódó anyagok
Színes hallásfejlesztő játékhangszerek
Olcsó alapanyagokból, egyszerűen elkészíthető játékhangszereket mutatott Kissné Sági Anita, blogger.
tovább
Stresszoldás jógával
A feszültségek kezelésére mutatott egyszerű jógagyakorlatokat Medvegy Gergely, jógaoktató.
tovább
Mozgás, ami felszabadít!
Lencsés Rita tréner mutatott, olyan alternatív mozgást, ami megszabadít a stressztől, de ezzel egyidejűleg komplex edzés is, és amelyben az izmok újra visszanyerik rugalmasságukat.
tovább
Így lehet sikeres és stresszmentes az életed
A beilleszkedésünket megnehezítő blokkokat kell felfedeznünk Sütő Mária erőmerítő tréner szerint, mert ezeken túljutva, ezeket feldolgozva sokkal több mindenre leszünk képesek, mint azt korábban gondoltuk.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS