FEM3 CAFÉ
Nekivágna a Himalájának Erőss Zsolt özvegye?

Sterczer Hilda hegymászó volt Joshi Bharat vendége, aki a tragédia óta eltelt időszakról és terveiről mesélt a FEM3 Café stúdiójában.Sok minden változott az elmúlt évben. Ma már nem egy mindennapos fájdalomként éli meg a gyászt, hanem gyermekeknek szervezett tematikus mászásprogrammal őrzi férje emlékét. A különleges program segítségével szeretné, ha minél több gyerek megismerhetné a mászás szellemiségét. Sterczer Hilda azt is elárulta, természetesen ez ő gyermekei is másznak és nagyon büszke lenne rájuk, ha később komolyabban is foglalkoznának a hegymászással. Arra a kérdésre, mit felelne, ha felajánlanának neki egy lehetőséget, hogy megmászhatja a Mount Everestet, mosolyogva azt felelte, nagyon elgondolkozna a dolgon.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: erőss zsolt   fem3café_joshi   gyerekek   hegymászás   sterczer hilda

2015. augusztus 5. 11:39Kapcsolódó anyagok
Bodrogi Gyula kritikus fiával szemben
A Nemzet színésze, Bodrogi Gyula és fia, Bodrogi Ádám mesélt Joshi Bharatnak arról, miért nem követte Ádám a színészi pályán édesapját.
tovább
A Bátor Tábor segített feldolgozni gyermekük elvesztését
Samu huszonkét hónapos korában agydaganatban hunyt el, szülei a Bátor Tábor élmény- és gyászterápiája segítségével tudták feldolgozni a tragédiát.
tovább
Sterczer Hilda alapítványt hoz létre Erőss Zsolt emlékére
Ami az adásból kimaradt... Erőss Zsolt születésnapja alkalmából túrát terveznek, ami egyúttal az alapítvány indítását is jelenti.
tovább
Erőss Zsolt özvegye: „Fájó az, hogy nincs holttest”
Sterczer Hilda mindent megadna azért, hogy a végső búcsút megélhesse.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS