FEM3 CAFÉ
Gyerekként is műsorvezetőnek készült a TV2 Akadémiás hallgató

Joshi Bharat Tárczy Eszterrel, a TV2 Akadémia közönségdíjas hallgatójával beszélgetett, aki műsorvezetőnek készül.Eszter gyerekként is imádott szerepelni, már akkor tudta, hogy műsorvezető szeretne lenni, viszont a színészet felé is kacsintgatott. Elárulta, el tudná magát képzelni egy nagy show műsor házigazdájaként, de egy beszélgetős műsorban is…
 

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_joshi   pásztor anna   tv2 akadémia

2015. január 23. 11:23Kapcsolódó anyagok
Joshi Bharatnal mutatkozhat be a közönségdíjas hallgató
Tárczy Eszter kapta a legtöbb szavazatot a fem3.hu látogatóitól azon a voksoláson, ahol a TV2 Akadémia hallgatóinak vizsgariportjaira lehetett szavazni.
tovább
Pásztor Anna nem jelentkezne a Rising Starba?
Pásztor Anna családról és munkáról mesélt Tárczy Eszternek…
tovább
A TV2 Akadémia diákjai között a jövő műsorvezetői?
Élőben vizsgáznak a FEM3 Caféban a TV2 Akadémia műsorvezető szakos hallgatói.
tovább
A Nagy Vizsganap a FEM3 CAFÉban
A TV2 Akadémia hallgatóinak vizsgája, élő adásban. Pénteken délelőtt élőben is bizonyíthatnak a TV2 Akadémia műsorvezető szakos hallgatói, a FEM3Caféban.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS