FEM3 CAFÉ
Közös esküvőt tervez lányával Nyertes Zsuzsa?

Nyertes Zsuzsa büszkén mesélt Joshi Bharatnak lányáról, akivel igazi barátnőként tekintenek egymásra.

A csinos egyetemista még élvezi a családi fészek nyújtotta előnyöket, de Nyertes Zsuzsa elmondta, már felkészült az elengedő anyai szeretetre, ha lányára rátalál a szerelem, támogatja majd boldogságát. Eddig a gyermeknevelés kötötte le őt és férjét, de most felmerült köztük, negyven év együttélés után a házasság gondolata. Nyertes Zsuzsa elmondta, mindig vallásosan élt, ezért is tartja fontosnak az esküvőt, melyet elképzelése szerint vagy egy kerek évfordulóhoz kötve ünnepelnek majd vagy talán éppen lánya esküvőjén mondaná ki ő is a boldogító igent.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: esküvő   fem3café_joshi   gyerek   házasság   nyertes zsuzsa

2015. augusztus 4. 11:24Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS