FEM3 CAFÉ
Formás test labdás edzéssel

Bozsik Ildikó személyi edző mutatott egy minden izomcsoportot átmozgató edzést.A Body-Ball edzés könnyen követhető gyakorlatokból áll, ugyanakkor mindenki számára kihívást jelentő feladatokat tartalmaz.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: alakformálás   edzés   fem3café_fitnesz   fitnesz   sport

2015. augusztus 3. 10:18Kapcsolódó anyagok
Ez szuper! Zsírégetés négy perc alatt!
A különleges edzés körönként négy percből áll, melyeket kétszer, háromszor ismételve látványos hatást érhetünk el, mondta Nick Márton Erik, személyi edző.
tovább
Memóriajavítás jógagyakorlatokkal
Jógával fejleszthető a koncentráció, ezáltal javulhat a memóriánk is…
tovább
Szexi mozdulatok, olajos testek – Ez az új őrület!
Szexi táncmozdulatokra épít az új fajta a mozgásforma, a Beautyrobic.
tovább
Önvédelmi tippek Miló Vikitől
A legfontosabb a megelőzés, hangsúlyozta Miló Viki, de ha mégis megtámadnak, akkor mindenképp érdemes kiabálni, hogy ezzel is felkeltsük a többi ember figyelmét és meglepetésszerűen védekezni.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS