FEM3 CAFÉ
Ez szuper! Zsírégetés négy perc alatt!

A különleges edzés körönként négy percből áll, melyeket kétszer, háromszor ismételve látványos hatást érhetünk el, mondta Nick Márton Erik, személyi edző.Az intenzív gyakorlatok a zsírégetés mellett, javítják az állóképességet és a keringést is.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: alakformálás   edzés   fem3café_fitnesz   fitnesz   hozd_magad_formába   sport   zsír

2015. július 31. 10:03Kapcsolódó anyagok
Önvédelmi tippek Miló Vikitől
A legfontosabb a megelőzés, hangsúlyozta Miló Viki, de ha mégis megtámadnak, akkor mindenképp érdemes kiabálni, hogy ezzel is felkeltsük a többi ember figyelmét és meglepetésszerűen védekezni.
tovább
Párosan szép az edzés
Jó hangulatú, ösztönző és játékos gyakorlatokat mutatott Szentgyörgyi Romeo, személyi edző.
tovább
Teljes életmódváltás 69 nap alatt
A 69 napos életmódváltó programba bárki belevághat, aki teljes átalakulásra vágyik.
tovább
Formás popsi az újévben is!
Hidvégi Andrea személyi edző mutatott fenékfeszesítő gyakorlatokat, hogy az ünnepi dőzsölés után is a legjobb formánkban tündökölhessünk.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS