FEM3 CAFÉ
Így lehet sikeres és stresszmentes az életed

A beilleszkedésünket megnehezítő blokkokat kell felfedeznünk Sütő Mária erőmerítő tréner szerint, mert ezeken túljutva, ezeket feldolgozva sokkal több mindenre leszünk képesek, mint azt korábban gondoltuk.Meg is előzhetjük a stresszes helyzeteket azzal, ha tudatosan rákészülünk az adott szituációra. Egy állásinterjú esetében például képzeljük el, hogyan zajlik majd a beszélgetés a belépéstől az elköszönésig.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: munka   munkahely   óvoda   siker   stressz   stresszoldás

2015. január 9. 11:44Kapcsolódó anyagok
Munkavégzés otthon?
Repka Ágnes, karrier tanácsadó arról beszélt, hazánkban miért nem terjedt el annyira az otthoni munkavégzés…
tovább
Stresszoldás jógával
A feszültségek kezelésére mutatott egyszerű jógagyakorlatokat Medvegy Gergely, jógaoktató.
tovább
Az optimizmus fegyvere a humor
A legelveszettebbnek tűnő helyzeteket is képes a humor megváltoztatni, hiszen általa valami szenvedéssel teli dolgot teszünk nevetségessé.
tovább
Álláskeresés gyerek mellett
Azt gondolnánk, hogy a magyar társadalom gyermekbarát, ám a szakértő szerint a munkáltatók hátrányos megkülönböztetésben részesítik a kisgyermekes anyákat.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS