FEM3 CAFÉ
Gondi Helén őszintén édesanyja haláláról…

A Rising Star énekesnője Joshinak mesélt édesanyja haláláról, és arról,hogyan élte meg, hogy nevelőintézetbe került…Gondi Helén gyerekként vesztette el édesanyját, ezért nevelőintézetben nőtt fel. Az énekesnő szeretettel gondol vissza az ott eltöltött időre, szép emlékei vannak, nevelőivel a mai napig tartja a kapcsolatot. Arról is mesélt, a legnehezebb az volt számára, hogy végig kellett néznie édesanyja szenvedéseit betegség emiatt. Szülei korában elváltak, de szerinte édesapja a mai napig nem tudta feldolgozni volt párja halálát. Helén életében 16 évesen jött a nagy szerelem, akkor nem volt kérdés, hogy családot akarnak alaptani, így született meg kisfia.
 

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_joshi   gondi helén   rising star

2015. január 9. 11:12Kapcsolódó anyagok
Singh Viki élő adásban lépte át a határait…
Az énekesnő a Rising Star legutóbbi adásában olyan magas hangot énekelt ki, mint még soha…
tovább
Fehérvári Gábor a Rising Start választotta szerelme helyett
Az énekesnek nem jutott elég ideje a Rising Star és a munkája miatt kedvesére, ennek pedig szakítás lett a vége…
tovább
Szén Alexandra és Czibi Norbi teljesen össze vannak nőve?
Az énekesnő elárulta, jó barátság alakult ki közte és Czibi Norbert között…
tovább
Mira nem akart megfelelni senkinek
A nézők Mirát szavazták vissza a Rising Star show-jába. A fiatal énekesnő alig akarta elhinni, hogy kapott még egy esélyt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS