FEM3 CAFÉ
Szexi mozdulatok, olajos testek – Ez az új őrület!

Szexi táncmozdulatokra épít az új fajta a mozgásforma, a Beautyrobic.A Beautyrobic mozgásformában az aerobic és a tánc elemei keverednek, 28-30 fokban tartják az órákat, a méregtelenítés és a sérülések elkerülése miatt. Sőt, a résztvevőknek be kell kenniük magukat egy speciális olajjal, mely a tisztulást segíti. Békési Brigitta,a Beautyrobic feltalálója elmondta, külső szemmel talán csak „tekergésnek” tűnhet ez a sport, de valójában kőkemény edzés…
 

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_fitnesz   fitnesz   sport   tánc

2015. július 29. 10:24Kapcsolódó anyagok
Önvédelmi tippek Miló Vikitől
A legfontosabb a megelőzés, hangsúlyozta Miló Viki, de ha mégis megtámadnak, akkor mindenképp érdemes kiabálni, hogy ezzel is felkeltsük a többi ember figyelmét és meglepetésszerűen védekezni.
tovább
Erősítő ászanák
Medvegy Gergely és Képes Andrea jógaoktatók megmutatták, hogy a jóga nem csupán nyújtásra, hanem erősítésre is nagyon hasznos és jó.
tovább
Könnyebben elérhetjük céljainkat jógával
Bizonyos jógagyakorlatokkal, elősegíthetjük céljaink megvalósítását. A FEM3 Caféban kiderült, hogyan!
tovább
Így lehetsz az ünnepek után is bomba formában!
Franyó Edina edző megmutatta, milyen gyakorlatokkal dolgozhatjuk le hatékonyan az ünnepek alatt felszaladt kilókat.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS