FEM3 CAFÉ
Könnyebben elérhetjük céljainkat jógával

Bizonyos jógagyakorlatokkal, elősegíthetjük céljaink megvalósítását. A FEM3 Caféban kiderült, hogyan!Kovács Gyöngyi Nalini, arról beszélt, hogy a célok megvalósításához tudatosság kell, ezt a fajta belső tudatosságot segíthet kialakítani a jóga. Ennek segítségével önbizalomra is szert tehetünk…
 

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_fitnesz   jóga

2015. január 7. 11:27Kapcsolódó anyagok
Így lehetsz az ünnepek után is bomba formában!
Franyó Edina edző megmutatta, milyen gyakorlatokkal dolgozhatjuk le hatékonyan az ünnepek alatt felszaladt kilókat.
tovább
Formás popsi az újévben is!
Hidvégi Andrea személyi edző mutatott fenékfeszesítő gyakorlatokat, hogy az ünnepi dőzsölés után is a legjobb formánkban tündökölhessünk.
tovább
Készülj a FEM3 Caféval a síszezonra!
Síszezonban sok ember indul családjával síelni, de sajnos a legtöbben nincsenek tisztában azzal, hogy ez egy komolyabb felkészülést igényel, minthogy csak bepakoljanak a bőröndbe és vegyen sílécet maguknak, mondta Póta Balázs személyi edző.
tovább
Intenzív zsírégető koreográfia
A step pad használatával végzett gyakorlatoknak nem csak zsírégető, de stresszoldó hatásuk is van, mondta Nick Márton Erik személyi edző.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS