FEM3 CAFÉ
A tehetséges táncospár tanulásra fordítja a megnyert összeget

A Süss fel nap! nyertesei közül a tehetséges táncos pár, Pindúr Cintia és Gál Krisztián, valamint pártfogójuk Andor Éva volt a FEM3 Café vendége.

A nyeremény legnagyobb részét tanulásra fordítják a fiatalok, mondta Andor Éva. A tehetséges táncosok közösen, egy januári tánctáborba szeretnének elmenni a pénzből, emellett új fellépő ruhákra, tánccipőkre és a közelgő Magyar Bajnokságra szeretnék fordítani az összeget.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: andor éva   nyeremény   Süss fel nap!   tánc   tanulás

2014. december 23. 11:57Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS