FEM3 CAFÉ
Formás popsi az újévben is!

Hidvégi Andrea személyi edző mutatott fenékfeszesítő gyakorlatokat, hogy az ünnepi dőzsölés után is a legjobb formánkban tündökölhessünk.Egész évben érdemes külön is foglalkoznunk farizmunk erősítésével, de az ünnepek idején fokozott odafigyelést igényel ez a terület, hogy az újévet is formás idomokkal köszönthessük.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: alakformálás   edzés   fem3café_fitnesz   fitnesz   sport

2014. december 23. 10:57Kapcsolódó anyagok
Erősítő ászanák
Medvegy Gergely és Képes Andrea jógaoktatók megmutatták, hogy a jóga nem csupán nyújtásra, hanem erősítésre is nagyon hasznos és jó.
tovább
Élő adásban mutatta meg idomait a szexi fitneszmodell
Füzi Krisztina testépítő világbajnoki harmadik helyezett a FEM3 Caféban is megmutatta díjnyertes alakját.
tovább
Joshi is táncra perdült a stúdióban…
Balogh Barta Viktória táncos, koreográfus avatta be a FEM3 Café műsorvezetőit a hip-hop táncos mozdulataiba.
tovább
Zsírégető és alakformáló gyakorlatok otthonra
Franyó Edina, személyi edző otthon végezhető tornagyakorlatokat mutatott, melyek alkalmasak zsírégetésre és alakformálásra is.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS