FEM3 CAFÉ
Készülj a FEM3 Caféval a síszezonra!

Síszezonban sok ember indul családjával síelni, de sajnos a legtöbben nincsenek tisztában azzal, hogy ez egy komolyabb felkészülést igényel, minthogy csak bepakoljanak a bőröndbe és vegyen sílécet maguknak, mondta Póta Balázs személyi edző.A szezonális sportágakra, melyeket csak évente egyszer-kétszer van alkalmunk gyakorolni fontos, hogy mindig megfelelően felkészítsük a testünket. Edzenünk kell, például a funkcionális tréninggel és olyan gyakorlatokkal, amelyek segítségével biztonságosabbá tehetjük a sportolást és elkerülhetjük a baleseteket.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: edzés   fem3café_fitnesz   fitnesz   sport

2014. december 22. 11:22Kapcsolódó anyagok
Erősítő ászanák
Medvegy Gergely és Képes Andrea jógaoktatók megmutatták, hogy a jóga nem csupán nyújtásra, hanem erősítésre is nagyon hasznos és jó.
tovább
Élő adásban mutatta meg idomait a szexi fitneszmodell
Füzi Krisztina testépítő világbajnoki harmadik helyezett a FEM3 Caféban is megmutatta díjnyertes alakját.
tovább
Joshi is táncra perdült a stúdióban…
Balogh Barta Viktória táncos, koreográfus avatta be a FEM3 Café műsorvezetőit a hip-hop táncos mozdulataiba.
tovább
Intenzív zsírégető koreográfia
A step pad használatával végzett gyakorlatoknak nem csak zsírégető, de stresszoldó hatásuk is van, mondta Nick Márton Erik személyi edző.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS