FEM3 CAFÉ
Így kerüld el a karácsonyi stresszt!

Majsai László pszichopedagógus elmondta, hogyan előzhetjük meg a karácsonyi konfliktusok kialakulását.A konfliktusokat mindig nehéz elkerülni, különösen karácsonykor, mert ilyenkor a legapróbb dolgokból is képesek vagyunk problémát csinálni. Az egyik legnagyobb stressz forrás az ajándékok megvásárlása, melyet érdemes időben elkezdeni, így elkerülhetjük a felesleges aggódást, mondta a szakértő.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: fem3café_szakértő   karácsony   konfliktus   konfliktusmegoldás   majsai lászló szakértő   stressz   stresszoldás   szakértő   ünnep

2014. december 22. 10:32Kapcsolódó anyagok
Munkavégzés otthon?
Repka Ágnes, karrier tanácsadó arról beszélt, hazánkban miért nem terjedt el annyira az otthoni munkavégzés…
tovább
Alternatív ünnepi vacsora
Gyorsan elkészíthető vacsoratippet mutatott Endrei Judit a FEM3 Café konyhájában.
tovább
A szakértő válaszol: Karácsonyi fogbalesetek
A nézők kérdéseire Dr. Váci Zsuzsanna fogorvos válaszolt.
tovább
A horoszkóp segíthet az ajándékválasztásban!
Sziebig Tímea asztrológus elárulta, a horoszkóp segítségével minden ismerősünk számára megtalálhatjuk a személyiségéhez illő ajándékot, de természetesen a személyes ismeretségből adódó megérzéseinkre is hagyatkozhatunk.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS