FEM3 CAFÉ
Fekete Dávid még nem áll készen a szerelemre?

Új klipjéről, a közelgő ünnepekről és magánéletéről mesélt a FEM3 Café stúdiójában.

Fekete Dávid ezúttal profi stábra bízta magát, hogy közösen készítsék el új videóját, melynek fő motívuma a remény. Az énekes elárulta, most nem jelenik meg a magánélete a klipben és ideje sincs a szerelemre, ami nem is baj, mert viharos időszak áll mögötte. Úgy érzi le kell csillapodnia, hogy mire eljön a nagy ő, akkor már csak rá koncentráljon. Az ünnepeket is családjával, munkával és koncertezéssel tölti.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: énekes   fekete dávid   karácsony   koncert   munka   párkapcsolat   szerelem   ünnep

2014. december 18. 12:14Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS