FEM3 CAFÉ
Kalapra fel!

A trendi fejfedők útvesztőjében Kiss Márk stylist kalauzolta el a FEM3 Café nézőit.Idén mindkét nem képviselői bőséges kínálatból válogathatnak, ami a sapkákat, kalapokat és sálakat illeti. A klasszikus kötött darabok mellett, az elegánsabb kalap és cilinder fazonok is hódítanak, valamint a különleges anyagkombinációk jellemzik az idei trendet. Ma már nem fontos, hogy a választott fejfedő ugyanolyan színben pompázzon, mint a cipőnk vagy épp a táskánk. Az összhangot kell nézni, de bátran kombinálhatunk, mondta Kiss Márk.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: divat   fem3café_szépség   kalap   stílus   stylist   trend

2014. december 18. 11:43Kapcsolódó anyagok
Szexi műszempilla alkalomhoz illően
Sminkelés terén talán semmi sem izgatja jobban a nőket annál, mint hogy szempilláik, hogyan lehetnek hosszabbak, dúsabbak és göndörebbek.
tovább
Csipkecsodák nemesfémből
Molnár Nelli tervező és Ringler Kata ötvös első közös kollekcióját mutatta be a FEM3 Caféban.
tovább
Régi ruhák új szerepben
Bónus Helga stylist megmutatta, hogyan hasznosíthatjuk újra régi ruháinkat.
tovább
Ékszerek zsinórból különleges csomózással
Többféle csomózási módszer létezik, melyekkel különleges ékszereket lehet készíteni házilag is!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS