FEM3 CAFÉ
Kalapra fel!

A trendi fejfedők útvesztőjében Kiss Márk stylist kalauzolta el a FEM3 Café nézőit.

Idén mindkét nem képviselői bőséges kínálatból válogathatnak, ami a sapkákat, kalapokat és sálakat illeti. A klasszikus kötött darabok mellett, az elegánsabb kalap és cilinder fazonok is hódítanak, valamint a különleges anyagkombinációk jellemzik az idei trendet. Ma már nem fontos, hogy a választott fejfedő ugyanolyan színben pompázzon, mint a cipőnk vagy épp a táskánk. Az összhangot kell nézni, de bátran kombinálhatunk, mondta Kiss Márk.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: divat   fem3café_szépség   kalap   stílus   stylist   trend

2014. december 18. 11:43Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS