Falforgatók
FalForgatók - 2014.11.23. - 1. rész

Ezen a héten folytatódik a Pöttyös utcai és Andrássy úti lakások felújítása. - A TV2 november 8-i adásának ismétlése.

A Pöttyös utcában Attila lakását bombázták szét a FalForgatók, hogy egy vadonatúj, modern otthont alkossanak. Attila 48 éves, elvált, jelenleg egyedülálló sikeres cégvezető. 12 évnyi házasság után váltak szét útjaik volt feleségével. A házasságból nem született utód, ami Attilát nagyon bántja ugyan, de nincs elkeseredve. Továbbra is várja az igazit, akivel családot alapíthat, és gyerekzsivajjal töltheti meg a Pöttyös utcai lakást. Azt a lakást, amiben egyelőre még sok dolog a múltra emlékezteti. A múltat nem akarja kitörölni, de már csak a jövő érdekli. A FalForgatók csapata azonnal neki is látott a munkálatoknak.

Nézd meg a FalForgatók videóját!

FalForgatók: a műsor egy-egy család legnagyobb vágyának váratlan, álomszerű megvalósulását mutatja be. A kiválasztottak egyszeriben beléphetnek álmaik lakásába, abba az otthonba, amelyhez foghatót talán elképzelni sem tudtak. A műsor szereplői elsősorban fiatalok, gyermekesek, vagy éppen nagycsaládosok, akik elszánták magukat arra, hogy tudatos és türelmes takarékoskodással igazi otthont teremtenek maguknak. Tudják, hogy vagy sok spórolós évnek kell eltelnie, amíg elkezdődhet a tervezés, vagy nagyon okosan, tudatosan kell dönteniük egy esetleges hitel kapcsán. Aztán, egyszerre megfordul minden. Ráadásul tervezniük sem kell, mert érkezik egy profi csapat, és a család élete egyértelműen megváltozik!

Galéria


Címkék: Falforgatók   felújítás   otthon   sági szilárd

2014. november 16. 12:03Kapcsolódó anyagok 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS