Falforgatók
FalForgatók - 2016.08.28. - 2. rész

Az első gyermeküket váró fiatal pár otthona hatalmas átalakuláson esett át.Nézd meg a FalForgatók videóját!

FalForgatók: a műsor egy-egy család legnagyobb vágyának váratlan, álomszerű megvalósulását mutatja be. A kiválasztottak egyszeriben beléphetnek álmaik lakásába, abba az otthonba, amelyhez foghatót talán elképzelni sem tudtak. A műsor szereplői elsősorban fiatalok, gyermekesek, vagy éppen nagycsaládosok, akik elszánták magukat arra, hogy tudatos és türelmes takarékoskodással igazi otthont teremtenek maguknak. Tudják, hogy vagy sok spórolós évnek kell eltelnie, amíg elkezdődhet a tervezés, vagy nagyon okosan, tudatosan kell dönteniük egy esetleges hitel kapcsán. Aztán, egyszerre megfordul minden. Ráadásul tervezniük sem kell, mert érkezik egy profi csapat, és a család élete egyértelműen megváltozik!


Címkék: Falforgatók   otthon

2016. augusztus 28. 11:59Kapcsolódó anyagok
Otthondíszítés saját kezűleg
A Csináld magad mozgalom lényege az önálló lakásdíszítés kezdeményezése, amely magában foglalja a régi bútorok feújítását, és saját tárgyak megalkotását is.
tovább
Szereted a cikláment? Így tarthatod egészségesen otthon
Sokan ismerjük és szeretjük a cikláment. Hogy mit is kell tudnunk a tél slágernövényéről, arról Megyeri Szabolcs kertészmérnök beszélt. Nagyon oda kell figyelni a tartására, de a legfontosabb, hogy nem szabad rágörcsölni a nevelésre.
tovább
Már most díszítsd otthonod tavaszi virágokkal!
Újvári Gellért kertész olyan hagymás növényeket mutatott be, amelyeket bárki bevihet otthon a lakásba, hogy színt varázsoljon a szürke hétköznapokba.
tovább
Luxuskörülmények között nyaralt Kembe Sorel
A színész, korábbi vívó nemrég Dubaiban járt! A Pálma-szigeten lakott barátaival, ahol a város exkluzivitását is megtapasztalhatta. A FEM3 Caféban további élményeiről is beszélt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS