Falforgatók
FalForgatók - 2016.08.28. - 1. rész

A FalForgatók adásában egy fiatal pár első közös otthona készül. Nézd meg a FalForgatók videóját!

FalForgatók: a műsor egy-egy család legnagyobb vágyának váratlan, álomszerű megvalósulását mutatja be. A kiválasztottak egyszeriben beléphetnek álmaik lakásába, abba az otthonba, amelyhez foghatót talán elképzelni sem tudtak. A műsor szereplői elsősorban fiatalok, gyermekesek, vagy éppen nagycsaládosok, akik elszánták magukat arra, hogy tudatos és türelmes takarékoskodással igazi otthont teremtenek maguknak. Tudják, hogy vagy sok spórolós évnek kell eltelnie, amíg elkezdődhet a tervezés, vagy nagyon okosan, tudatosan kell dönteniük egy esetleges hitel kapcsán. Aztán, egyszerre megfordul minden. Ráadásul tervezniük sem kell, mert érkezik egy profi csapat, és a család élete egyértelműen megváltozik!


Címkék: Falforgatók   otthon

2016. augusztus 28. 12:00Kapcsolódó anyagok
Edzd te is hátizmodat otthon!
Katus Attila személyi edző remek gyakorlatokat mutat hátizom erősítésre, melyek elvégzéséhez edzőterembe se kell mennünk, hiszen otthoni körülmények között is nyugodtan végezhetők.
tovább
Otthondíszítés saját kezűleg
A Csináld magad mozgalom lényege az önálló lakásdíszítés kezdeményezése, amely magában foglalja a régi bútorok feújítását, és saját tárgyak megalkotását is.
tovább
Egészségre ártalmatlan gyurma harminc forintból
Bató Dóri kreatív blogger mutatta meg azt a gyurmát, amely liszt, só, citromsav és olaj felhasználásával készül, öt perc alatt használható, és körülbelül harminc forintba kerül.
tovább
Íme a bizonyíték, hogy a fizika szórakoztató!
Zsíros László Norbert néhány egyszerű kísérletet mutatott be annak demonstrálására, hogy a fizikától nem érdemes félni, hiszen otthon fellelhető hozzávalókból igazán szórakoztató trükköket is lehet csinálni.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS