ÉN IS SZÉP VAGYOK
Én is szép vagyok - "Ha nem változtatok, meghalok!"

Nézd vissza az Én is szép vagyok 1. adását!

Az első adás főszereplője, Gombás Gabriella hatalmas lelkierőről tanúbizonyságot téve saját módszere alapján megszabadult 55 kilótól, de még mindig régi, kövér önmagát látja a tükörben, ezért fordult segítségért a stylist-hoz. Márk jónéhány hasznos tanáccsal ellátta a nőt és segítette újra életre kelteni benne a nőiességet. Megtudta, hogy Gabi minden reggel, felkelés után meghallgatja a Hooligans együttes egyik dalát, ez ad erőt neki, hogy folytatni tudja a teljes életmódváltást. Márk, elismerésképp az eddigi teljesítményéért egy fagyizóba hívta Gabit, ahol a desszertet Kiss Endi, a Hooligans dobosa szolgálta fel. Az asszony percekig nem tudott megszólalni a sírástól, annyira örült kedvencének.

Lakatos Márk, a műsor házigazdája és stylist-ja minden epizódban tetőtől-talpig átváltoztat egy vállalkozó kedvű nőt, akinek nemcsak a külső megjelenésére, hanem az énképére, önbecsülésére is pozitív hatással van a nagy átalakulás. A testileg-lelkileg megújult hölgyek olyan hasznos tippekkel gazdagodnak, amelyek a hétköznapokon is szebbé varázsolják őket!

Nézze újra az Én is szép vagyok! videóját!


Címkék: divat   lakatos márk   ruha   smink   szépség

2016. június 18. 12:00Kapcsolódó anyagok 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS