ÉN IS MENYASSZONY VAGYOK
Igazi férfi kell a nőnek!

Viki és Imi nyolc éve vannak együtt. Kapcsolatuk egy időben ellaposodott, ekkor cserélték a vidéki nyugalmat a fővárosi pörgésre. A férfi néha úgy érezte, hogy egy lakótársa van és nem párja. Amióta elköltöztek, újra kezd felpörögni az életük. Belátták, az élet igazából akkor kezdődik, amikor az ember kilép a komfortzónájából. Viki elárulta, nem szereti a férfi határozatlanságát és testsúlyával is problémái vannak. De nem csak Iminek kell lefogynia. Mindketten szakértőhöz fordulnak tanácsért. A csinos, de önbizalomhiányos lányt különböző testkezelésekkel hozzák formába, Imi pedig táplálkozási szakértő segítségét kérte a súlyfelesleg leadásához. Az egyre határozottabb fiú extrém randira vitte a lányt, aki most végre törékeny nőnek érezheti magát mellette. A házasság sokszor szóba került közöttük, de hogy végül sor kerül-e az eljegyzésre, az a videóból kiderül.

Nézd meg Az én is menyasszony vagyok videóját!

Az Én is menyasszony vagyok című műsorban a nézők 12 pár viszonyának átalakulását kísérhetik figyelemmel. Az arák és vőlegényjelöltek külsőleg is változhatnak különböző szépészeti beavatkozások, kezelések segítségével, nőiesebbek és férfiasabbak lehetnek, kiválaszthatják az álom menyasszonyi ruhát, különleges randevúkon vesznek majd részt, hogy új lendületet kapjon a már unalomba fordult kapcsolatuk. Lakatos Márk és a műsor stábja végigkíséri a párosok útját az első lelkizős, közös beszélgetéstől egészen a lánykérésig.


Címkék: esküvő   házasság   lakatos márk   menyasszony   szerelem   vőlegény

2013. szeptember 23. 12:40Kapcsolódó anyagok 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS