ÉN IS KARCSÚ VAGYOK
Igazi nő a férfipulóver mögöttA négygyermekes Zsuzsi ötéves korától küzd túlsúllyal. Sok férfi vágta már fejéhez, hogy nem igazi nő, és meg van győződve róla, hogy párkapcsolatai is felesleges kilói miatt mentek tönkre. Elhatározása meghozta a gyümölcsét, teste arányosan kezdett el formálódni. Az edzések alatt is vissza kellett fogni, mert elszántsága miatt hajlamos volt túlzásokba esni. Végül majdnem dupláját teljesítette a kitűzött célnak, és közel tizenegy kilónyi zsírtól szabadult meg, ami sok bókot és új udvarlókat hozott neki. A döntő újabb nyolc hete után talán sikerül közelebb kerülnie nagy álmához, hogy magabiztosan, bikiniben sétálhasson végig a strandon.

Egy műsor, amely a valóságra épít. Arra, hogy csak az számít, milyen az életmódod, és képes vagy-e gondolkodásodban is átalakulni? Lakatos Márk segítsége ezúttal Dr. Tóth Tamás orvos-fogyókúra specialista. Ők ketten összesen 11 szereplő fogyásának történetét mutatják be hétről hétre. A műsor szereplői első körben nyolc hetet kapnak arra hogy bizonyítsanak, képesek elérni a Tamás által kitűzött - kilókban is mérhető - célt. Akinek sikerül a nyolchetes misszió, további nyolc hétre megkap minden támogatást ahhoz, hogy elnyerje végső, tökéletes alakját.

Nézze újra az Én is karcsú vagyok! videóját!


Címkék: alakformálás   diéta   edzés   fogyás   fogyókúra   lakatos márk   testzsír

2013. május 13. 13:51Kapcsolódó anyagok
Nagy Vagy! Hungarikumok Kupa - 2020.11.29.
Nézd meg a Nagy Vagy! Hungarikumok Kupa legújabb részét!
tovább
Csisztu Sport Cast - 2020.11.29.
Nézd meg a Csisztu Sport Cast legújabb részét!
tovább
Adri's Kitchen - 2020.11.29.
Nézd újra az Adri's Kitchen legutóbbi részét!
tovább
Trendmánia - 2020.11.29.
Nézd meg a Trendmánia legutóbbi adását!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS