ÉN IS KARCSÚ VAGYOK
Igazi nő a férfipulóver mögött

A négygyermekes Zsuzsi ötéves korától küzd túlsúllyal. Sok férfi vágta már fejéhez, hogy nem igazi nő, és meg van győződve róla, hogy párkapcsolatai is felesleges kilói miatt mentek tönkre. Elhatározása meghozta a gyümölcsét, teste arányosan kezdett el formálódni. Az edzések alatt is vissza kellett fogni, mert elszántsága miatt hajlamos volt túlzásokba esni. Végül majdnem dupláját teljesítette a kitűzött célnak, és közel tizenegy kilónyi zsírtól szabadult meg, ami sok bókot és új udvarlókat hozott neki. A döntő újabb nyolc hete után talán sikerül közelebb kerülnie nagy álmához, hogy magabiztosan, bikiniben sétálhasson végig a strandon.

Egy műsor, amely a valóságra épít. Arra, hogy csak az számít, milyen az életmódod, és képes vagy-e gondolkodásodban is átalakulni? Lakatos Márk segítsége ezúttal Dr. Tóth Tamás orvos-fogyókúra specialista. Ők ketten összesen 11 szereplő fogyásának történetét mutatják be hétről hétre. A műsor szereplői első körben nyolc hetet kapnak arra hogy bizonyítsanak, képesek elérni a Tamás által kitűzött - kilókban is mérhető - célt. Akinek sikerül a nyolchetes misszió, további nyolc hétre megkap minden támogatást ahhoz, hogy elnyerje végső, tökéletes alakját.

Nézze újra az Én is karcsú vagyok! videóját!


Címkék: alakformálás   diéta   edzés   fogyás   fogyókúra   lakatos márk   testzsír

2013. május 13. 13:51Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS