Élet-Forma 2019 - 15. adás
Élet-Forma 2019 - 14. adás
Élet-Forma 2019 - 12. adás
Élet-Forma 2019 - 14. adás
Élet-Forma 2019 - 15. adás
Élet-Forma 2019 - 12. adás
Élet-Forma 2019 - 12. adás
Élet-Forma 2019 - 14. adás
Élet-Forma 2019 - 15. adás
MŰSORÚJSÁG

13.55Valami kölcsön, ..
14.25Valami kölcsön, ..
14.55Shopping Királynők
15.55Shopping Királynők
17.00Álomesküvők III.
 
TELJES TV MŰSOR


ÉLET-FORMA
Gyömrei Máté ezeket a hibákat vette észre magán, mikor visszanézte a Ninja Warriort
Gyömrei Máté, az első magyar Ninja Warrior győztese Kulcsár Edinának mesélt arról, hogy miért jelentkezett a műsorba, hogy érezte magát és milyen hibákat vett észre a későbbi visszanézés során.
Tovább
Keveházi Krisztina elárulta, hány kiló az ideális balerina
Keveházi Krisztina balettművész Kulcsár Edinának árulta el, hogy volt időszak, mikor súlyosabb volt, mesélt arról, mit esznek a balerinák és pontosan mennyi az ideális testsúly a táncosoknál.
Tovább
Élet-forma - 52. adás - 2018.03.25.
Ezúttal is izgalmas történetekkel és életmód tanácsokkal vár téged az Élet-Forma. Ezen a héten a Ninja Warrior győztese, Gyömrei Mátét, és az egykori balettművész, Keveházi Krisztinát látja vendégül Kulcsár Edina.
Tovább
Élet-Forma - 51. adás - 2018.03.18
Kulcsár Edina ezúttal is izgalmas történetekkel, és remek életmódtanácsokkal vár téged. Edina vendégül látja Kucsera Gábort és Miss Bee-t is.
Tovább
˝Húha, de dagi vagy!˝ - így bírta rá az edzésre Kucsera Gábort kisfia, Beni
Bombaformában van Kucsera Gábor, több mint 12 kilótól szabadult meg. Másfél hónapja ugyanis ismét rendszeres látogatója az edzőtermeknek. Számára ez egy tudatos döntés volt, mint elmondta, elege lett az ˝aputestből˝. Arról is mesélt a sportoló, hogy kacérkodott már a visszatérés gondolatával, de attól tart, kisfiával, Benivel való kapcsolata sínylené ezt meg a leginkább…
Tovább
Akasztják a hóhért: izgatottan készül Miss Bee saját esküvőjére
Eljegyezték Miss Bee-t, a Bestiák oszlopos tagját, aki az utóbbi időben sikeres esküvői ceremóniamesterként tevékenykedik, ezért különösen fontos számára, hogy a saját esküvőjén minden a lehető legtökéletesebb legyen. Az énekesnő lelkesen mesélt a nagy nap előkészületeiről az Élet-Forma stábjának.
Tovább
Mujahid Zoli szégyellte magát túlsúlyos fiatalként
Mujahid Zoli sokáig plusz kilókkal küzdött, de végül életmódváltásával nagyon sokat tett az egészsége érdekében. Hogy hogyan sikerült neki, azt Kulcsár Edinának mondta el!
Tovább
Szabó Dóri elárulta, minek köszönheti tökéletes alakját
A Mokka csinos műsorvezetője a táncban találta meg igazán önmagát, de több mozgásformát is kipróbált. Tapasztalatait Kulcsár Edinával is megosztotta.
Tovább


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS