Élet-Forma 2019 - 12. adás
Élet-Forma - vasárnap 19.00
Élet-Forma 2019 - 11. adás
Élet-Forma - vasárnap 19.00
Élet-Forma 2019 - 12. adás
Élet-Forma 2019 - 11. adás
Élet-Forma 2019 - 11. adás
Élet-Forma - vasárnap 19.00
Élet-Forma 2019 - 12. adás
MŰSORÚJSÁG

22.00A nagy házalakít..
23.00Rejtélyes diagnó..
00.00Hogyan készült? V.
00.30Hogyan készült? V.
01.00Shopping Királynők
 
TELJES TV MŰSOR


ÉLET-FORMA
Élet-Forma - 50. adás - 2018.03.11.
Az Élet-Forma e heti adásában Mujahid Zoli mesélt arról az időszakáról, mikor elhízott és hogyan sikerült életmódot váltania. Kulcsár Edina másik vendége Szabó Dóra, a Mokka műsorvezetője volt, aki a táncok nagy szerelmese, és amikor lehet, időt szakít erre a tevékenységre. Ezen kívül megtudhatod, melyek az ideális trópusi úticélok!
Tovább
Kárász Eszter: ˝Nem azt mondom, hogy kapuzárási pánikom van, de valami hasonló˝
Tatai Róbert és az énekesnő a jövőbeli terveikről is meséltek az Élet-Formában. Kiderült, hogy Kárász Eszter több, régen dédelgetett álmát ebben az évben kezdi megvalósítani.
Tovább
Gondoltad volna, hogy Tatai Robi 130 kilót is nyomott?
A Séfek séfe győzetese elárulta Kulcsár Edinának, hogy köpcös gyerek volt, de amikor kikerült Franciaországba megváltozott az életmódja, így három év alatt rengeteget fogyott.
Tovább
Így talált egymásra Németh Kristóf és a szerelme
A színész többek között arról mesélt Kulcsár Edináéknak, hogy mi késztette arra, hogy újra sportolni kezdjen, és az is kiderült, hogy mivel töltötték az első randijukat a szerelmével, akivel már fél éve együtt vannak.
Tovább
Nagy Adri a gyermekáldásról: ˝Álmunkban sem gondoltunk volna arra, hogy ez ilyen gyorsan összejön˝
A gyönyörű színésznő az Élet-Formában elárulta, hogy miként viselte a terhesség első hónapjait, és hogy mennyire tervezték a babát a párjával.
Tovább
Aranyos: Kiss Gergely legkisebb lányát sokan ˝partyarcnak˝ hívják
Az olimpiai bajnok vízilabdázót három gyermeke kísérte el egy fővárosi futórendezvényre. A sportoló két idősebb lánya az Élet-Forma kameráinak mesélt a sportolás szépségeiről, Gergely pedig elárulta, hogy a legkisebb gyerkőcét miért hívják sokan partyarcnak.
Tovább
Sarka Kata szerint ezért éri meg lezárni a fővárost a maratonok miatt
Kata és gyermekei életében nagyon fontos szerepet tölt be a mozgás. Az Élet-Forma műsorvezetője egy fővárosi futóversenyre nevezett be, aminek kapcsán elárulta, hogy nagyszerű élmény Budapest szívében sportolni, a videóból pedig az is kiderül, hogyan sikerült Katának és barátnőjének a kihívás. 
Tovább
Miller Zoltán számára fontos, hogy gyermekei ne csak apaként, hanem édesapaként tekintsenek rá
Miller Zoltán háromszoros apaként mesélt gyermekeiről Sarka Katának az Élet-Forma adásában. A színész három különböző életszakaszban vált szülővé, noha azóta már nem él együtt két idősebb gyermekével, a 22 éves Dáviddal és a 7 éves Emmával. Zoltán számára fontos, hogy így is részese legyen az életüknek, továbbá néhány hetes kislányáról, Belláról is büszkén beszélt.
Tovább


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS