Élet-Forma 2019 - 15. adás
Élet-Forma 2019 - 14. adás
Élet-Forma 2019 - 12. adás
Élet-Forma 2019 - 14. adás
Élet-Forma 2019 - 15. adás
Élet-Forma 2019 - 12. adás
Élet-Forma 2019 - 12. adás
Élet-Forma 2019 - 14. adás
Élet-Forma 2019 - 15. adás
MŰSORÚJSÁG

23.00Véznák kontra Da..
00.10Hogyan készült? ..
00.40Hogyan készült? ..
01.10A nagy házalakítás
02.10A nagy házalakítás
 
TELJES TV MŰSOR


ÉLET-FORMA
Mujahid Zoli szégyellte magát túlsúlyos fiatalként
Mujahid Zoli sokáig plusz kilókkal küzdött, de végül életmódváltásával nagyon sokat tett az egészsége érdekében. Hogy hogyan sikerült neki, azt Kulcsár Edinának mondta el!
Tovább
Szabó Dóri elárulta, minek köszönheti tökéletes alakját
A Mokka csinos műsorvezetője a táncban találta meg igazán önmagát, de több mozgásformát is kipróbált. Tapasztalatait Kulcsár Edinával is megosztotta.
Tovább
Élet-Forma - 50. adás - 2018.03.11.
Az Élet-Forma e heti adásában Mujahid Zoli mesélt arról az időszakáról, mikor elhízott és hogyan sikerült életmódot váltania. Kulcsár Edina másik vendége Szabó Dóra, a Mokka műsorvezetője volt, aki a táncok nagy szerelmese, és amikor lehet, időt szakít erre a tevékenységre. Ezen kívül megtudhatod, melyek az ideális trópusi úticélok!
Tovább
Kárász Eszter: ˝Nem azt mondom, hogy kapuzárási pánikom van, de valami hasonló˝
Tatai Róbert és az énekesnő a jövőbeli terveikről is meséltek az Élet-Formában. Kiderült, hogy Kárász Eszter több, régen dédelgetett álmát ebben az évben kezdi megvalósítani.
Tovább
Gondoltad volna, hogy Tatai Robi 130 kilót is nyomott?
A Séfek séfe győzetese elárulta Kulcsár Edinának, hogy köpcös gyerek volt, de amikor kikerült Franciaországba megváltozott az életmódja, így három év alatt rengeteget fogyott.
Tovább
Így talált egymásra Németh Kristóf és a szerelme
A színész többek között arról mesélt Kulcsár Edináéknak, hogy mi késztette arra, hogy újra sportolni kezdjen, és az is kiderült, hogy mivel töltötték az első randijukat a szerelmével, akivel már fél éve együtt vannak.
Tovább
Nagy Adri a gyermekáldásról: ˝Álmunkban sem gondoltunk volna arra, hogy ez ilyen gyorsan összejön˝
A gyönyörű színésznő az Élet-Formában elárulta, hogy miként viselte a terhesség első hónapjait, és hogy mennyire tervezték a babát a párjával.
Tovább
Aranyos: Kiss Gergely legkisebb lányát sokan ˝partyarcnak˝ hívják
Az olimpiai bajnok vízilabdázót három gyermeke kísérte el egy fővárosi futórendezvényre. A sportoló két idősebb lánya az Élet-Forma kameráinak mesélt a sportolás szépségeiről, Gergely pedig elárulta, hogy a legkisebb gyerkőcét miért hívják sokan partyarcnak.
Tovább


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS