Élet-Forma 2019 - 15. adás
Élet-Forma 2019 - 14. adás
Élet-Forma 2019 - 12. adás
Élet-Forma 2019 - 14. adás
Élet-Forma 2019 - 15. adás
Élet-Forma 2019 - 12. adás
Élet-Forma 2019 - 12. adás
Élet-Forma 2019 - 14. adás
Élet-Forma 2019 - 15. adás
MŰSORÚJSÁG

18.30Esküvő első látá..
19.30Mondj igent a ru..
20.00Mondj igent a ru..
20.30Mondj igent a ru..
21.00A nagy házalakít..
 
TELJES TV MŰSOR


ÉLET-FORMA
Pikali Gerdának a szülés után szűntek meg a súlyproblémái
Pikali Gerda kirobbanó formában van! A kétgyermekes anyuka elmondása szerint nem volt ez mindig így, régebben volt rajta felesleg, amit szülés után leadott. Elárulta azt is, hogy milyen sportokat próbált ki és milyen gyakran szokott edzeni.
Tovább
Élet-Forma - 53. adás - 2018.04.01.
Az e heti adásban Pikali Gerda mesélt arról, hogyan sikerül egyszerre helytállnia anyaként és színésznőként is. Sarka Kata másik vendége, a motivációs trénerként dolgozó Szalay Ádám, aki elárulta a számára leghatékonyabb stresszűző praktikákat. Ezen kívül a crossfit edzést is megismerheted!
Tovább
Gyömrei Máté ezeket a hibákat vette észre magán, mikor visszanézte a Ninja Warriort
Gyömrei Máté, az első magyar Ninja Warrior győztese Kulcsár Edinának mesélt arról, hogy miért jelentkezett a műsorba, hogy érezte magát és milyen hibákat vett észre a későbbi visszanézés során.
Tovább
Keveházi Krisztina elárulta, hány kiló az ideális balerina
Keveházi Krisztina balettművész Kulcsár Edinának árulta el, hogy volt időszak, mikor súlyosabb volt, mesélt arról, mit esznek a balerinák és pontosan mennyi az ideális testsúly a táncosoknál.
Tovább
Élet-forma - 52. adás - 2018.03.25.
Ezúttal is izgalmas történetekkel és életmód tanácsokkal vár téged az Élet-Forma. Ezen a héten a Ninja Warrior győztese, Gyömrei Mátét, és az egykori balettművész, Keveházi Krisztinát látja vendégül Kulcsár Edina.
Tovább
Élet-Forma - 51. adás - 2018.03.18
Kulcsár Edina ezúttal is izgalmas történetekkel, és remek életmódtanácsokkal vár téged. Edina vendégül látja Kucsera Gábort és Miss Bee-t is.
Tovább
˝Húha, de dagi vagy!˝ - így bírta rá az edzésre Kucsera Gábort kisfia, Beni
Bombaformában van Kucsera Gábor, több mint 12 kilótól szabadult meg. Másfél hónapja ugyanis ismét rendszeres látogatója az edzőtermeknek. Számára ez egy tudatos döntés volt, mint elmondta, elege lett az ˝aputestből˝. Arról is mesélt a sportoló, hogy kacérkodott már a visszatérés gondolatával, de attól tart, kisfiával, Benivel való kapcsolata sínylené ezt meg a leginkább…
Tovább
Akasztják a hóhért: izgatottan készül Miss Bee saját esküvőjére
Eljegyezték Miss Bee-t, a Bestiák oszlopos tagját, aki az utóbbi időben sikeres esküvői ceremóniamesterként tevékenykedik, ezért különösen fontos számára, hogy a saját esküvőjén minden a lehető legtökéletesebb legyen. Az énekesnő lelkesen mesélt a nagy nap előkészületeiről az Élet-Forma stábjának.
Tovább


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS