Élet-Forma 2019 - 12. adás
Élet-Forma - vasárnap 19.00
Élet-Forma 2019 - 11. adás
Élet-Forma - vasárnap 19.00
Élet-Forma 2019 - 12. adás
Élet-Forma 2019 - 11. adás
Élet-Forma 2019 - 11. adás
Élet-Forma - vasárnap 19.00
Élet-Forma 2019 - 12. adás
MŰSORÚJSÁG

22.00A nagy házalakít..
23.00Rejtélyes diagnó..
00.00Hogyan készült? V.
00.30Hogyan készült? V.
01.00Shopping Királynők
 
TELJES TV MŰSOR


ÉLET-FORMA
Fésűs Nelly 28 kilótól szabadult meg
A színésznő elárulta, amikor nagyobb lányát, Csengét várta, 28 kiló szaladt fel rá. A fogyókúrával szigorúan megvárta a szoptatás végét.
Tovább
Ezért utálja Vastag Csaba a masszázst
Az énekes egy vicces sztorit mesélt el azzal kapcsolatban, miért nem szereti, ha megmasszírozzák.
Tovább
Kulcsár Edina a boldogságtól hízik
A gyönyörű műsorvezető nagyon vigyáz az alakjára, de saját bevallása szerint amióta megtalálta párja mellett a boldogságot, csak eszik, eszik és eszik. A felszaladt plusz kilók ellen most komoly harcot indított.
Tovább
Zimány Lindát csak a szakvizsga választja el a gyerekvállalástól
Az ügyvédjelölt modell elárulta, már most azon szokott gondolkodni, hogyan ossza be majd a napját a baba érkezése után. A családalapítás már nem annyira a távoli jövő zenéje, ha túl lesz a szakvizsgán, jöhet a gyerek - de ha hamarabbb becsúszna, az sem jelentene problémát.
Tovább
Zimány Linda nem adta fel az álmait - vasárnap 19:00
Gelencsér Tímea, a 2016-os Miss World Hungary győztese arról mesélt, már lázasan készül a washingtoni világversenyre. Zimány Linda elárulta, azzá a nővé vált, aki mindig is szeretett volna lenni - az ügyvédi pályán bizonyítja tehetségét.
Tovább
Katus Attila mellett barátnői is sportosabbá váltak
A fitneszedző szerint a hölgyek nagyon szeretnek párban vagy csoportban edzeni. Ő úgy tapasztalta, noha sosem erőltetett ilyesmit, a barátnői mindig kicsit sportosabbá váltak a hatására, kedvet kaptak az intenzívebb mozgáshoz.elárulta, noha ő nem erőltet semmit, a hölgyek mellette
Tovább
Radics Gigi nem tartja szépnek magát?
Az énekesnő elárulta, milyen indíttatásból fogyott le, és arról is beszélt, mik az alapvető szabályok, amelyekre a mai napig odafigyel. Kiderült, még mindig nem elégedett a külsejével, próbálja szépnek látni magát a tükörben, de ˝nem nagyon sikerül˝.
Tovább
Sarka Kata profik véleményét kéri ki a műsorvezetésről
Kata elmondta, az elmúlt tíz évben soha semmilyen felvételt nem nézett vissza magáról, csak most kezdte el, hogy műsorvezetőként fejlődhessen. Kata hozzátette, profik véleményét kéri ki a műsorvezetésével kapcsolatban, mert a családja nagyon elfogult vele.
Tovább


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS