Élet-Forma 2019 - 15. adás
Élet-Forma 2019 - 14. adás
Élet-Forma 2019 - 12. adás
Élet-Forma 2019 - 14. adás
Élet-Forma 2019 - 15. adás
Élet-Forma 2019 - 12. adás
Élet-Forma 2019 - 12. adás
Élet-Forma 2019 - 14. adás
Élet-Forma 2019 - 15. adás
MŰSORÚJSÁG

23.00Véznák kontra Da..
00.10Hogyan készült? ..
00.40Hogyan készült? ..
01.10A nagy házalakítás
02.10A nagy házalakítás
 
TELJES TV MŰSOR


ÉLET-FORMA
Rubint Réka a saját álmait valósította volna meg lányán keresztül
A fitneszedző elárulta, amikor Lara kicsi volt, mindenféle sporttal meg akarta ismertetni, ami az ő életéből kimaradt. Tapasztalt édesanyaként ezt később rábízta a gyermekeire. Úgy gondolja, a sportos életmódot nem szabad erőltetni, inkább példát kell mutatni, és a gyerek ösztönösen követni fogja a szülőt.
Tovább
Fésűs Nelly 28 kilótól szabadult meg
A színésznő elárulta, amikor nagyobb lányát, Csengét várta, 28 kiló szaladt fel rá. A fogyókúrával szigorúan megvárta a szoptatás végét.
Tovább
Ezért utálja Vastag Csaba a masszázst
Az énekes egy vicces sztorit mesélt el azzal kapcsolatban, miért nem szereti, ha megmasszírozzák.
Tovább
Kulcsár Edina a boldogságtól hízik
A gyönyörű műsorvezető nagyon vigyáz az alakjára, de saját bevallása szerint amióta megtalálta párja mellett a boldogságot, csak eszik, eszik és eszik. A felszaladt plusz kilók ellen most komoly harcot indított.
Tovább
Zimány Lindát csak a szakvizsga választja el a gyerekvállalástól
Az ügyvédjelölt modell elárulta, már most azon szokott gondolkodni, hogyan ossza be majd a napját a baba érkezése után. A családalapítás már nem annyira a távoli jövő zenéje, ha túl lesz a szakvizsgán, jöhet a gyerek - de ha hamarabbb becsúszna, az sem jelentene problémát.
Tovább
Katus Attila mellett barátnői is sportosabbá váltak
A fitneszedző szerint a hölgyek nagyon szeretnek párban vagy csoportban edzeni. Ő úgy tapasztalta, noha sosem erőltetett ilyesmit, a barátnői mindig kicsit sportosabbá váltak a hatására, kedvet kaptak az intenzívebb mozgáshoz.elárulta, noha ő nem erőltet semmit, a hölgyek mellette
Tovább
Radics Gigi nem tartja szépnek magát?
Az énekesnő elárulta, milyen indíttatásból fogyott le, és arról is beszélt, mik az alapvető szabályok, amelyekre a mai napig odafigyel. Kiderült, még mindig nem elégedett a külsejével, próbálja szépnek látni magát a tükörben, de ˝nem nagyon sikerül˝.
Tovább
Sarka Kata profik véleményét kéri ki a műsorvezetésről
Kata elmondta, az elmúlt tíz évben soha semmilyen felvételt nem nézett vissza magáról, csak most kezdte el, hogy műsorvezetőként fejlődhessen. Kata hozzátette, profik véleményét kéri ki a műsorvezetésével kapcsolatban, mert a családja nagyon elfogult vele.
Tovább


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS