ÉLET-FORMA
Singh Viki apukája nem tudta, hogy lánya évekig együtt élt egy fiúval

˝Tomi az első fiú, akit bemutattam apukámnak, előtte senkit nem vállaltam fel˝ - mesélte az énekesnő a jelenlegi kapcsolatáról az Élet-Forma adásában. Mivel apukája egy indiai közösség elnöke, ezért Viki korábban jobbnak látta a titkolózást, ám mára ez megváltozott. Hogy az énekesnő ezúttal miért vállalta fel a kapcsolatát, az a beszélgetésből kiderül.Sarka Kata számára mindig is fontos volt az egészség, a sport, a szépség és a testi-lelki harmónia. Elkötelezett híve a tudatos étkezésnek, a rendszeres testedzésnek - műsorában sztárok, sportolók osztják meg tapasztalataikat az egészséges életmóddal kapcsolatban, szakértő vendégei pedig tanácsokat adnak azoknak, akik formában akarják hozni magukat.

Műsorvezető: Sarka Kata és Kulcsár Edina


Címkék: élet-forma   életmód   kulcsár edina   sarka kata   singh viki

2017. december 3. 19:40Kapcsolódó anyagok
Singh Viki a mostani kapcsolatában érzi először azt, hogy a...
A féltékenységről és a kíváncsiságról beszélgettek a FEM3 Café műsorvezetői Lázár Gergely pszichológussal és Singh Vikivel. Az énekesnő a családi háttere miatt féltékeny típus, korábban mindig azt érezte, hogy be akarják csapni, de a szerelmével most nyitott könyvek egymás számára. Viki egy vicces, féltékenykedős történetet is elmesélt a múltjából, és a beszélgetésből az is kiderül, hogy a pszichológus hogyan vélekedik a témáról.
tovább
Singh Viki elárulta, hogyan kezeli a durva és bántó kommenteket
˝A közszereplőknek el kell fogadniuk a kommenteket˝ - Kezdte Berki Krisztián a téma boncolgatását, aminek kapcsán Singh Viki énekesnő és Limbacher Tivadar szociológus voltak a FEM3 Café vendégei. Viki elárulta, hogy szerencsére kevés negatív kommentet kap a közösségi oldalain, de előfordult, hogy egy-egy durva hozzászólás, negatív szakmai kritika megviselte őt. 
tovább
Singh Viki: Nézem magam, és ez nem az a lány, aki volt fél éve
A Sztárban Sztár második adásában Nicky Minaj-t alakította az énekesnő, aki elárulta, hogy párja segítette hozzá ahhoz, hogy kibontakozzon a nőiessége. Vikiék egy társkeresőn ismerkedtek meg, és elmondta, hogy még soha nem volt ilyen boldog. Arról is beszélt, hogy mit gondol arról, hogy Emiliót alakítja a harmadik adásban.
tovább
Singh Viki: Alap, hogy egy férfi legyen udvarias
Az énekesnő elmondta, hogy nem várja el, hogy a férfiak kinyissák előtte a kocsiajtót, vagy betolják alatta a széket, viszont az alapvető udvariassági formulák betartását szükségesnek tartja. Az illemszabályokkal kapcsolatban arról is beszélt, hogy rosszul érzi magát, hogy nem tartja az indiai hagyományokat, de még kellemetlenebb lenne számára, ha rosszul csinálná az elvárt szabályokat.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS