ÉLET-FORMA
Nem terveznek harmadik gyermeket Som-Balogh Edináék

Pár évvel ezelőtt még úgy gondolta Som-Balogh Edina, hogy három gyermeket szeretne, viszont ez az elképzelés megváltozott, párjával átbeszélték és megegyeztek a végleges létszámban...Sarka Kata számára mindig is fontos volt az egészség, a sport, a szépség és a testi-lelki harmónia. Elkötelezett híve a tudatos étkezésnek, a rendszeres testedzésnek - műsorában sztárok, sportolók osztják meg tapasztalataikat az egészséges életmóddal kapcsolatban, szakértő vendégei pedig tanácsokat adnak azoknak, akik formában akarják hozni magukat.

Műsorvezető: Sarka Kata és Kulcsár Edina


Címkék: baba   babavárás   élet-forma   életmód   gyerek   gyerekek   gyereknevelés   gyerekvállalás   sarka kata   som-balogh edina

2017. október 15. 19:42Kapcsolódó anyagok
Singh Viki a szerelme előtti életéről: ˝Örökbefogadásban gondolkoztam˝
A Sztárban Sztár 5. élő show-jában Singh Viki búcsúzott a műsortól, aki a FEM3 Caféban elárulta, hogy hálásabb feladatnak érezte azt, amikor férfi előadó bőrébe kellett bújnia. Arról is mesélt Viki, hogy a párjával többet vitáztak az elmúlt időszakban, hiszen könnyebben felhúzta magát apróságokon, mint egyébként, de a szerelme elviselte a kirohanásait. Az énekesnő elmondta, hogy a gyerekvállalás előtt még szeretné kimaxolni a karrierjét, és kiderült, hogy eddig miért gondolkozott csak az örökbefogadásban.
tovább
Edvin Marton szeretné, ha bővülne a családjuk?
Edvin Marton a FEM3 Caféban bevallotta, hogy nála minden a családja körül forog, azokra a napokra, amikor egy iskolai vagy óvodai szereplés várható, nem is vállal fellépéseket. A hegedűművész elárulta, hogy Kínában nem igazán értették meg, hogy miért nem szeretne karácsonykor koncertet adni, és a beszélgetés végén szóba került a család bővülése is. 
tovább
Ennivaló! Som-Balogh Edina fia így ˝gondoskodik˝ a kishúgáról
Som-Balogh Edina a FEM3 Caféban elárulta, hogy korábban azt szerette volna, ha nagyon pici a korkülönbség a gyerekei között, de most egyáltalán nem bánja, hogy Noel már 4 éves. Kiderült, hogy a fiúcska is igazgatottan várta a kishúga érkezését, ajándékként élte meg, és szívesen „gondoskodik” róla. A színésznő elmesélte, hogy milyen különbségek voltak a két gyerek nevelése között, és hogy Noel rosszalkodással próbálja felhívni magára a figyelmüket, és azt is elárulta, hogy terveznek-e harmadik babát.
tovább
Som-Balogh Edina régi álma hamarosan beteljesül
A Babavilág vendége Som-Balogh Edina és családja volt. A színésznő elárulta, most második gyermekét várja, és a fogantatás pillanatában már rögtön tudta, hogy megfogant gyermeke. Edina elmondta, párjával kislányt várnak, amely régi nagy álma volt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS