ÉLET-FORMA
Szentpéteri Eszter a Hip Hop Boyz egykori tagjával edz

Saját bevallása szerint sosem játszott nagy szerepet a sport Szentpéteri Eszter az életében, de 40 éves korában mégis elkezdett mozogni. Ebben segített neki a Hip Hop Boyz egykori énekese, Kalocsai Krisztián, akiről elárulta, hogy nem mindig kedvelte...Sarka Kata számára mindig is fontos volt az egészség, a sport, a szépség és a testi-lelki harmónia. Elkötelezett híve a tudatos étkezésnek, a rendszeres testedzésnek - műsorában sztárok, sportolók osztják meg tapasztalataikat az egészséges életmóddal kapcsolatban, szakértő vendégei pedig tanácsokat adnak azoknak, akik formában akarják hozni magukat.

Műsorvezető: Sarka Kata és Kulcsár Edina


Címkék: élet-forma   életmód   életmódváltás   fitnesz   híradós   riporter   sport   szentpéteri eszter

2017. október 1. 19:45Kapcsolódó anyagok
Nem a helyettesítés a cél a mindenmentes étkezésnél
A mindenmentes étkezés buktatói közé sorolható, ha valaki mindenképpen helyettesíteni szeretné az ételeket az úgymond egészséges verziókkal. Bocsi Viktória táplálkozási tanácsadó szerint, ha valaki életmódváltásba kezd, akkor másfajta ételeket érdemes választani, mint amit addig megszokott.
tovább
Tolvai Renit párja is motiválja a rendszeres sportolásban
A csinos énekesnő életmódváltásában nagy szerepet játszott kedvese, Kállay-Saunders András is. Elmondta, ha párja nem lenne sportos, valószínűleg ő sem tudná tartani a heti többszöri edzést.
tovább
Baukó Éva a mellméretéről: ˝Nem olyan nagy a cicim, csak a...
Éva elárulta, hogy nem híve a sok retusálásnak, ő az új életmódja miatt változott ennyit, hiszen már nem iszik alkoholt és nem is dohányzik. Kiderült, hogy a szeme alatti karikák eltüntetéséhez használnak ugyan retust, de azt egyáltalán nem szeretné, hogy felismerhetetlen legyen. Szóba került Éva mellmérete, és az is, hogy sokat fogyott a rendszeres edzésnek köszönhetően.
tovább
Egyszerű izomformáló gyakorlatok a fitball segítségével
Czanik Krisztián és Szili Dorottya megmutatta a FEM3 Café nézőinek, hogy milyen hatékony gyakorlatokat lehet végezni a fitball segítségével. Bátran próbáld ki Te is! 
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS