ÉLET-FORMA
Horváth Éva példát szeretett volna mutatni a szülés utáni bikinis fotóival

A gyönyörű anyuka 1 hónappal szülés után tett közzé bikinis képeket közösségi oldalán, amin megmutatta tökéletes alakját. Kapott hideget-meleget a kommentelőktől, amiről elmondta, szerinte sok kismama úgy éli meg az anyaságot, hogy otthon kell lenni és külsejükkel sem törődni, azonban erről máshogy vélekedik Horváth Éva...Sarka Kata számára mindig is fontos volt az egészség, a sport, a szépség és a testi-lelki harmónia. Elkötelezett híve a tudatos étkezésnek, a rendszeres testedzésnek - műsorában sztárok, sportolók osztják meg tapasztalataikat az egészséges életmóddal kapcsolatban, szakértő vendégei pedig tanácsokat adnak azoknak, akik formában akarják hozni magukat.

Műsorvezető: Sarka Kata és Kulcsár Edina


Címkék: anya   anyaság   baba   élet-forma   horváth éva   kisbaba   külső   otthon

2017. szeptember 24. 19:42Kapcsolódó anyagok
Horváth Éva nem szívesen áll meztelenül a tükör elé
Várkonyi Andi arról kérdezte a Micsoda Nők! vendégeit, hogy szoktak-e meztelenül állni a tükör elé. Horváth Éva elmondta, volt egy időszaka, amikor boldogon tette ezt, azonban manapság kizárólag ruhában nézi meg magát. Hogy ennek mi az oka, kiderül a videóból!
tovább
Horváth Éva megrázó vallomása: ˝Majdnem meghaltam, anyukámmal együtt˝
Doszpot Evelin és Horváth Éva arról vallott, miért császármetszéssel szültek. A modell elmondta, gyermeke pozíciója miatt nem volt választási lehetősége, de egyébként is rettegett a természetes úton szüléstől, mert az ő érkezésekor az anyukájánál komplikációk merültek fel, majdnem belehaltak mind a ketten...
tovább
Elképesztő! Horváth Éva saját hajszála miatt menekült el...
Horváth Éva egy bizarr történetet osztott meg a Micsoda nők!-ben. Egy korábbi kedvese megtalálta Éva hajszálát a lakás padlóján, és ezt nehezményezte a modellnek. Hogy mi volt erre Éva reakciója, az kiderül a videóból.
tovább
Ebben hasonlít kisfia Horváth Évára
A modell elmondta, hogy a terhessége alatt 13 kiló súlygyarapodás után már nem állt mérlegre. A szülés előtti utolsó időkben barátnői szerint lehet, hogy nem kellett volna fotózásokat és szerepléseket vállalnia, mert úgy gondolták, hogy látszott rajta egy kis felesleg, de két hónap alatt szinte teljesen visszanyerte az alakját. Kisfiával kapcsolatban pedig kiderült, hogy valószínűleg örökölte a laktóz- és gluténérzékenységét, és azt is elmondta, hogy miben hasonlít rá leginkább.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS