ÉLET-FORMA
Fresh Andi alaposan megizzasztja az edzőjét

Az énekesnő 30 éves kora után döntött úgy, hogy életmódot vált, és rendszeresen sportolni kezd. Talán ő maga sem gondolt arra, hogy milyen komoly kihívás elé állítja azt az embert, akit személyi edzőjéül választ majd.Sarka Kata számára mindig is fontos volt az egészség, a sport, a szépség és a testi-lelki harmónia. Elkötelezett híve a tudatos étkezésnek, a rendszeres testedzésnek - műsorában sztárok, sportolók osztják meg tapasztalataikat az egészséges életmóddal kapcsolatban, szakértő vendégei pedig tanácsokat adnak azoknak, akik formában akarják hozni magukat.

Műsorvezető: Sarka Kata és Kulcsár Edina


Címkék: élet-forma   életmód   fresh andi   sarka kata   sport

2017. április 16. 19:42Kapcsolódó anyagok
Az optimista látásmód megfelelő gyakorlatokkal előhozható?
Kutatások kimutatták, hogy akik pozitívan szemlélik az életet, pár évvel tovább élnek pesszimista társaiknál. Téves hiedelem az, hogy a negatív beállítottságot a gének hordozzák, ugyanis a folytonos elégedetlenség és megfelelési kényszer leginkább iskoláskorban alakul ki. A FEM3 Café szakértő vendégeként Borszéki Ferenc elmondta, hogy életvezetési coachok segítségével ma már a pesszimizmus is ˝kezelhető˝.
tovább
Ennyit változott Hódi Pamela alakja két hónap alatt
A modell elmondta, hogy végre megtalálta azt a mozgásformát, amiben örömét leli. Hetente edz Rubint Rékával, valamint több alkalommal használ egy gépet, amelyen 50 percet teker. Ennek köszönhetően több centit is karcsúsodott, és kilókban is mérhető a változás.
tovább
Fresh Andi: ˝Nem kezdek viszonyt már nős emberekkel˝
Fresh Andi a FEM3 Caféban elárulta, hogy a bakancslistáján többek között az is szerepel, hogy eljusson Peruba, hogy az édesapja kísérje az oltárhoz az esküvőjén, és ha gyereket szül, akkor az anyukája mindenképpen legyen bent vele. A Zenebutik műsorvezetője viccesen megjegyezte, hogy már olyan régóta van egyedül, hogy neki egy margitszigeti esküvő is jó lenne, és az is kiderült, hogy az énekesnőnek mindig a foglalt pasik tetszenek meg.
tovább
Ez volt Mohamed Fatima 95 kilós fogyásának titka
Az egyiptomi édesapával büszkélkedő Mohamed Fatima ápolja a családi hagyományokat, ennek köszönhetően afrikaitánc-órákra jár. Az énekesnő elárulta, hogy milyen technikákat kellett bevetnie ahhoz, hogy közel 100 kilót tudjon leadni.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS