ÉLET-FORMA
Bebe elárulta 27 kilós fogyásának titkát

A bársonyos hangú énekes néhány éve közel 30 kilót adott le. Elmondta, hogy az első 9 kiló ugyan egy betegség miatt történt, mégis ez volt az, ami ösztönözte a további fogyásra. A titokról az Élet-Formában beszélt.



Sarka Kata számára mindig is fontos volt az egészség, a sport, a szépség és a testi-lelki harmónia. Elkötelezett híve a tudatos étkezésnek, a rendszeres testedzésnek - műsorában sztárok, sportolók osztják meg tapasztalataikat az egészséges életmóddal kapcsolatban, szakértő vendégei pedig tanácsokat adnak azoknak, akik formában akarják hozni magukat.

Műsorvezető: Sarka Kata és Kulcsár Edina


Címkék: bebe   élet-forma   életmód   fogyás   kulcsár edina

2017. április 9. 19:40



Kapcsolódó anyagok
Nótár Maryben nagy a megfelelési vágy a Zenebutikos új...
Bebe Retróra nevű új műsora, ami a '80-as, '90-es évek klipjeit vonultatja fel, minden hétköznap 18.30-kor látható a Zenebutikon. Az énekes elmondása szerint neki ez az időszak volt az ifjúkora csúcsa, és mostanra ért meg a műsorvezetői szerepre. Nótár Mary új, hetente jelentkező műsora, a Bombaparty Maryvel április 6-án indul, aminek az énekesnő nemcsak a műsorvezetője, hanem a producere is. Mary azt is elárulta a FEM3 Caféban, hogy közel 30 sztárvendéggel beszélget majd az adások során.
tovább
Ez volt Mohamed Fatima 95 kilós fogyásának titka
Az egyiptomi édesapával büszkélkedő Mohamed Fatima ápolja a családi hagyományokat, ennek köszönhetően afrikaitánc-órákra jár. Az énekesnő elárulta, hogy milyen technikákat kellett bevetnie ahhoz, hogy közel 100 kilót tudjon leadni.
tovább
Bebe névlegesen örökbefogadott egy afrikai gyermeket
Bebét a Magyar Afrikai Társaság jószolgálati nagykövetnek választotta. Az énekes megtisztelőnek érzi a felkérést, és minden erejével azon lesz, hogy felhívja az emberek figyelmét Afrika problémáira. Bebe nem feledkezik meg arról sem, hogy Magyarországon is vannak nehézségek, így tervei között szerepel, hogy Etiópiában és Magyarországon is jótékonysági koncertet adjon.
tovább
Bebe a kutyáiról: ˝nekem folyamatos a terápia otthon˝
A FEM3 Café vendége Nagy Lajos, segítőkutya kiképző, és Bebe voltak. Lajosék az állatokat terápiás célból nevelik, már több sikeres kezelést is maguk mögött tudhatnak. Az énekes saját életében is tapasztalja a kutyák jelenlétének jótékony hatását, hiszen ő maga is hat eb gazdája. Elárulta, egy rosszabb nap után tökéletesen meg tudják nyugtatni az állatok…
tovább


 

KÖZÖSSÉG



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS