ÉLET-FORMA
Ez volt Mohamed Fatima 95 kilós fogyásának titka

Az egyiptomi édesapával büszkélkedő Mohamed Fatima ápolja a családi hagyományokat, ennek köszönhetően afrikaitánc-órákra jár. Az énekesnő elárulta, hogy milyen technikákat kellett bevetnie ahhoz, hogy közel 100 kilót tudjon leadni.Sarka Kata számára mindig is fontos volt az egészség, a sport, a szépség és a testi-lelki harmónia. Elkötelezett híve a tudatos étkezésnek, a rendszeres testedzésnek - műsorában sztárok, sportolók osztják meg tapasztalataikat az egészséges életmóddal kapcsolatban, szakértő vendégei pedig tanácsokat adnak azoknak, akik formában akarják hozni magukat.

Műsorvezető: Sarka Kata és Kulcsár Edina


Címkék: élet-forma   életmód   fogyás   kulcsár edina   mohamed fatima

2017. április 2. 19:40Kapcsolódó anyagok
Exkluzív: Fehér Tibor ˝Beat˝ nem kapott személyes választ Junioréktól
A Fekete Vonat egykori tagja Főcze Ramónának beszélt a korábban nagy port kavart Facebook-bejegyzéséről, mely szerint szívesen összeállna újra L.L. Juniorral és Mohamed Fatimával. Beat azt mondja, hogy noha a Junior menedzsere által közzétett nyilatkozatból és közös kapcsolatokon keresztül eljutott hozzá a reakció, de sem személyesen, sem telefonon nem kapott választ a két korábbi tagtól.
tovább
Mohamed Fatima: ˝nem tervezünk összeállni”
Csupán egy dal erejéig énekel újra együtt L.L. Junior és Mohamed Fatima. Sokan azt gondolják, hogy ezzel újra összeáll a Fekete Vonat, ám az nem így van…
tovább
Mohamed Fatima: Amíg fel nem kel a nap
Egész délelőtt Mohamed Fatimaénekelt a FEM3 Caféban!
tovább
Ezért nem készült el Mohamed Fatima videóklipje!
Két klippel készült rajongóinak az énekesnő, de csak egy készült el a nyáron, ugyanis az időjárás ellehetetlenítette a forgatást. Hogy pontosan mi történt arról Fatima mesélt a FEM3 Caféban.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS