ÉLET-FORMA
Váczi Gergő a műtétjéről: Benne volt a pakliban, hogy egy ilyen sérülés elő fog fordulni

A Magellán műsorvezetőjét karácsony előtt két nappal műtötték meg porcleválás miatt. Szerencséjére előre megbeszélt időpontban tudták elvégezni a beavatkozást, mivel nem voltak korábban komolyabb tünetei. Elmondta, hogy örül, hogy eddig elkerülték a sérülések, de éppen ezért egy idő után már várható volt.Sarka Kata számára mindig is fontos volt az egészség, a sport, a szépség és a testi-lelki harmónia. Elkötelezett híve a tudatos étkezésnek, a rendszeres testedzésnek - műsorában sztárok, sportolók osztják meg tapasztalataikat az egészséges életmóddal kapcsolatban, szakértő vendégei pedig tanácsokat adnak azoknak, akik formában akarják hozni magukat.

Műsorvezető: Sarka Kata és Kulcsár Edina


Címkék: élet-forma   életmód   kulcsár edina   műtét   sérülés   váczi gergő

2017. március 12. 19:42Kapcsolódó anyagok
Zsédának egy véletlen baleset miatt ferdült el az orra
Az énekesnőt korábban egy színházi jelenet közben vágta véletlenül orrba egykori kollégája, Huszár Zsolt. Az ütéstől elferdült az orra. Zséda elárulta, hogy azóta trükköznie kell a kamerában.
tovább
Gubás Gabi: Azt gondoltam, hogy talán sosem fogok tudni gyereket...
A színésznő korábban egy előadás közben zuhant le egy asztalról, ráesett a hátára, majd a kőpadlóba csapódott. Ezek után egy ideig fájdalmai voltak, még az is kétséges volt számára, hogy nézhet-e anyai örömök elé. Ebben a nehéz helyzetben találkozott a leendő férjével, akikkel két gyermeket nevelnek.
tovább
Illés Fanni csalódott, 4 hónapig nem ment a medencébe a...
A paralimpikon úszónak akkora csalódást okozott, hogy a riói olimpián lemaradt a dobogóról, hogy 4 hónapig nem is ment bele a medencébe. Attól tart, hogy azok, akik bíztak benne, szintén csalódottak, de elárulta, hogy sokkal jobban szereti ezt a sportot, hogy feladja. Fanni még 8 évet szán az olimpiai éremre.
tovább
Miló Viki bokszolóként kevesebbet keresett a férfitársainál
Miló Viki elárulta, meg lehet-e élni a profi ökölvívásból Magyarországon. Kiderült, nőként kevesebb volt a bevétele, mint a férfi bokszolóknak.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS