EGÉSZSÉGMÁNIA
Malek Andrea: anya, nő, zenész, és világpolgár

A Crohn-betegség egy életfogytig tartó kezelést igénylő, gyulladásos bélbetegség, aminek tünetei a több éven át tartó hasfájástól a véres hasmenésig terjedhetnek. A kivizsgálás hosszú folyamat, a diagnózis pedig összetett.

A passzív ház fogalma egyre inkább bekerül a magyar köztudatba. Varga Illés Levente, ökoépítész saját családi házát is az energiatakarékosság és a környezetbarát megoldások jegyében alakította ki, igaz, még mindig van mit tenni, hiszen a családi fészek félkész állapotban van. A passzív házak lakói külön odafigyelnek az esővízgyűjtésre és a szürke szennyvíz tárolására.

Malek Andrea körülbelül tíz éve váltott életmódot. A változást kisfia folyamatos megbetegedései hozták, így fordultak a homeopátia felé. Családja támogatását tartja a legfontosabbnak. Bécs és Budapest is ugyanúgy az otthona, mindenhol jól érzi magát.

Nézd meg az EgészségMánia videóját!

A vasárnaponként, fél órában jelentkező magazin fő profilja a betegségek megelőzése, valamint a gyógyulási lehetőségek feltérképezése, de nem hiányozhatnak az egészséges életmódhoz kötődő tartalmak és kérdések sem.

Műsorvezető: Köböl Anita


Címkék: crohn   homeopátia   malek andrea   passzív ház

2013. augusztus 12. 14:16Kapcsolódó anyagok 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS