EGÉSZSÉGMÁNIA
Schobert Norbi szívét orvosi teflonnal pótolták

A műsor tartalmából:

Schobert Norbi veleszületett szívbillentyű-rendellenességének kezelése nem tűrt további halogatást, műtétre került a sor. A felépülés heteiben azonban egy baktérium támadta meg szervezetét, így újabb, azonnali életmentő műtétnek kellett alávetni. Szíve majdnem négy órát keresztül állt; 10 százalék esélye volt az életben maradásra. Felépült, de felesége folyamatosan szemmel tartja. Rubint Réka egyébként, sohasem lesz már olyan nyugodt mint azelőtt, hiszen férje szíve bármikor felmondhatja a szolgálatot.

Köböl Anita egy fetasajtos és egy tonhalas mártogatóst készített az egészség jegyében, amelyek kitűnő vendégváró finomságok.

Angelina Jolie sokakat megbotránkoztató mellamputációjáról kérdezte a műsorvezető Prof. Dr. Lakatos Pétert, aki elmondta, hogy az eset óta már egy brit üzletember is prevenciós prosztataeltávolítás mellett döntött. A szakmai vezető elmondta, hogy Európában az amerikainál kevésbé drasztikus megoldásokat választanak és hogy szakmai szempontból sem egyértelmű, jó választásnak számít-e a beavatkozás.

Az olyan működésképtelen elektronikai berendezések, mint a televízió, számítógép, vagy hűtő a természetbe kerülve szennyezést is okozhatnak. Egyre többen jönnek azonban rá, a hulladék érték, amit a legtöbb esetben 100 százalékosan tudnak hasznosítani.

Műsorvezető: Köböl Anita

Nézze újra az EgészségMánia videóját!


Címkék: amputáció   angelina jolie   hal   mell   prosztata   rubint réka   sajt   schobert norbert   szív

2013. június 10. 14:30Kapcsolódó anyagok 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS