EGÉSZSÉGMÁNIA
Nacsa Olivér sikeres lett a nőknél

A műsor tartalmából:

A kiegyensúlyozott táplálkozás szerves részét képezik a szénhidrátok. A tévhittel ellentétben a tésztafélék önmagukban nem hizlalnak, sőt, előnyük, hogy csak lassan emelik a vércukorszintet. A feltét mennyisége és milyensége okozhatja inkább a pluszkilók felszedését. A változatos, könnyű, zöldséges elkészítésre kiváló példa lehet a spenótos-tejfölös rakott csuszatészta. Nacsa Olivér sem von meg magától semmi jót, tudatos életmódváltása következtében azonban két és fél hónap alatt tizenhét fölös kilótól szabadult meg, ami jócskán meghozta az önbizalmát.

S még: az elapadóban lévő fosszilis energiák tudatában mind nagyobb figyelmet fordítanak az olyan megújuló energiaforrásokra, mint a szél, a víz, vagy a biomassza. Alkalmazásukkal környezetbarát módon védekezhetünk az üvegházhatás ellen. Ennek nyomán már Magyarországon is megépült néhány zöld irodaház.

Major Jánostól, a Magyar Vöröskereszt véradás-szervezési szakmai vezetőjétől pedig megtudhattuk, hogy manapság a huszonéves egyetemisták körében újra trendi a véradás, amely felfogható egyfajta társadalmi hozzájárulásként. Pozitív hatása, hogy a vér alkotóelemei megújulnak, ami a test felfrissülését eredményezi.

Műsorvezető: Köböl Anita

Nézze újra az EgészségMánia videóját!


Címkék: egészség   környezetvédelem   nacsa olivér   tészta   véradás

2013. május 6. 14:02Kapcsolódó anyagok 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS