DR. Magyar
Hitek és tévhitek a napszemüvegekről - DR. Magyar 2018.03.31.
A DR. Magyar e heti témái: Magyar egészségügy - bérfejlesztések és ösztöndíjak az elvándorlás csökkentésére. Szemünk UV védelme - hitek és tévhitek a napszemüvegekről. Intim higiénia - megelőzés és orvoslás.
Tovább
Vajon mit tudnak a szexről a tinik? - DR. Magyar 2018.03.24.
Dr. Magyar Mátyás célja, hogy választ adjon minden egészséggel, megelőzéssel és már kialakult betegségekkel kapcsolatos kérdésre. Nézd meg a legfrissebb adást!
Tovább
Dr. Magyar kideríti, mit lehet tenni az SMS-nyak ellen - 2018.03.17.
Dr. Magyar ezúttal annak jár utána, mit lehet tenni az egyre fiatalabb korban kialakuló, degeneratív nyaki elváltozás, az SMS-nyak ellen. Az is kiderül, milyen szépítő ételeket fogyaszthatunk bőrünk fiatalságának megőrzésének érdekében. Végül pedig a bőrünk pórusaiban támadó atkákról is szó lesz.
Tovább
Hitek és tévhitek a súlyproblémák világában - DR. Magyar 2018.03.10.
Dr. Magyar utánajár, mi is az a bioarcplasztika, mindent kiderít a gépi testfogyasztásról, majd arra a kérdésre keresi a választ, hogy hogyan védekezhetünk a még mindig támadó influenza ellen, végül pedig az is kiderül, mit tehetünk immunrendszerünk védelmében.
Tovább
Mi a szerepe a közel másfél kiló mikroorganizmusnak vastagbeleinkben? – DR. Magyar 2018.03.03.
Magyarországon a második leggyakoribb halálok a vastagbélrák. Évente négyezerötszázan belehalnak. Ez a szám azonban drasztikusan csökkenthető, mert hamarosan bárki számára elérhető lesz az egyedülálló szűrés. Vastagbelünkben másfél kiló mikroorganizmus él, vagyis egysejtű és baktérium. De vajon mi a szerepük? Az Európai Bizottság felmérése alapján élete során minden tizenhetedik embert érint ritka betegség, a betegek több mint fele gyerek. Akár harminc év is lehet, amíg helyes diagnózist kapnak. Mi lehet a megoldás? Ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat dr. Magyar Mátyás.
Tovább
DR. Magyar 1. adás - 2018.02.24.
A műsorban ezúttal fény derül a rostok szerepére. A legtöbb betegséget a rossz táplálkozás okozza. Az immunrendszer 70 százaléka ugyanis a belekben található! Kiderül az is, hogy miként függ össze a helytelen táplálkozás a károsodott bőrszerkezettel, valamint szó lesz a mozgásszegény életmódból adódó mozgásszervi betegségekről is.
Tovább 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS