DIVAT ÉS AMI MÖGÖTTE VAN
Divat és ami mögötte van - szombat 22.10
Ajánló -  Hogy kik diktálják a divatot? A rosszlányok? Az álompárok? Vagy azok, akik a fehérnemű alá is betekintést engednek? A divatdöntögető istennők hol angyalok, hol rosszlányok, de a lényeg, hogy egyikükkel sem lehet betelni. Divat és ami mögötte van: szombat esténként 22.10-kor a FEM3-on!
Divat és ami mögötte van - szombat 22:10
Ajánló -  Bacon? Tojás? Műzli? Vagy csak egy kávé? Te mivel indítod a napot? Netán egy kiadós tízórai? Ismerd meg az igazságot, ami kedvenc étkezésedet övezi! Divat és ami mögötte van: szombat este 22.10-kor a FEM3-ON!
Divat és ami mögötte van - szombat 22.10
Ajánló -  Figyelem! Az ízlelőbimbók nyugalmának megzavarására alkalmas képek következnek! Divat és ami mögötte van: szombat esténként 22.10-től a FEM3-on!
Divat és ami mögötte van - szombat 22:10
Ajánló -  Trendek, divatos jelenségek, izgalmas kérdések. A műsor körbejárja a témákat és bemutat mindent, ami menő és amiről érdemes többet tudni. Divat és ami mögötte van: szombat esténként 22.10-kor a FEM3-on!
Divat és ami mögötte van - szombat 22:10
Ajánló - Stílus, elegancia, trendek. Egy izgalmas utazás a divat csodálatos világába. Kulisszatitkok, visszatekintések és érdekességek a legnagyobb divattervezőkről, a leghíresebb dívákról és a legnépszerűbb ruhadarabokról. Divat és ami mögötte van: szombat esténként 22.10-től a FEM3-on! 
Divat és ami mögötte van - szombat 22:10
Ajánló -  Stílus, elegancia, trendek. Egy izgalmas utazás a divat csodálatos világába. Kulisszatitkok, visszatekintések és érdekességek a legnagyobb divattervezőkről, a leghíresebb dívákról és a legnépszerűbb ruhadarabokról. Divat és ami mögötte van: szombat esténként 22.10-től a FEM3-on!
Divat és ami mögötte van - vasárnap 19.35
Ajánló -  Hogy kik diktálják a divatot? A rosszlányok? Az álompárok? Vagy azok, akik a fehérnemű alá is betekintést engednek? A divatdöntögető istennők hol angyalok, hol rosszlányok, de a lényeg, hogy egyikükkel sem tudunk betelni. Divat és ami mögötte van: vasárnap esténként 19.35-kor a FEM3-on!
Divat és ami mögötte van - vasárnap 19.35
Ajánló -  A reggeli a nap legfontosabb étkezése, amiről anyukánk azt tanította, hogy ne hagyjuk ki. Bacon? Tojás? Műzli? Vagy csak egy kávé? Te mivel indítod a napot? Netán egy kiadós tízórai? Ismerjétek meg az igazságot, ami kedvenc étkezésünket övezi. Divat és ami mögötte van: vasárnap esténként 19.35-kor a FEM3-on!


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS