BŰBÁJOS BOSZORKÁK

BŰBÁJOS BOSZORKÁK

(Charmed) (1998-2006)
Amerikai filmsorozat



TARTALOM:

január 28., hétfő - 166. epizód

A Halál Angyala jelenik meg a Halliwell-házban és kiderül róla, hogy Leo-ért jött. Piper teljesen kétségbeesik és a testvéreivel együtt megpróbál mindent megtenni azért, hogy Leo elkerülje a végzetét. Leo megmentésére találnak is alternatív megoldásokat, amelyekhez azonban át kell jutniuk az Égieken és az Avatárokon is. Billie pedig ezalatt továbbra is Christy holléte után nyomoz.

január 29., kedd - 167. epizód

Piper minden erejével azon van, hogy megpróbálja feldolgozni Leo hiányát, miközben Phoebe úgy érzi, hogy végre ki kellene alakítania a saját életét, a nővérei nélkül. Billie vacsorára hívja a szüleit, hogy minél többet megtudjon Christy-ről, ám az új erejével bérgyilkosokká változtatja őket, amit egy démon persze azonnal ki is használ. Eközben Paige randevúra megy Henry-vel.

január 30., szerda - 168. epizód


Paige, Billie, és Henry kellemetlen szituációba keverednek, amikor a bankban járva egy rabló túszul ejti őket. Persze a Bűbájosoknak a helyzet megoldása alapvetően nem okozna problémát, de varázserejüket ezennel nem vethetik be, hiszen mindenütt biztonsági kamerák szegeződnek rájuk. Eközben a Halliwell-házban Piper és Phoebe, Wyatt harmadik születésnapját ünneplik, amikor is a kisfiú a három kedvenc játékfiguráját egyszer csak életre kelti.

január 31., csütörtök - 169. epizód


Phoebe megtalálta álmai otthonát, ezért elköltözik a Halliwell-házból. Paige ezalatt éppen nagy bejelentésre készül Henry-nek, miszerint ő egy valódi boszorkány. Felbukkan három démonlány, akik egyesével elfogják a Bűbájosokat, és mindhármukat bezárják a babaházba. Majd beállnak a nővérek helyére, s tervük pedig az, hogy így szerezzék meg a Hármak erejét.

február 1., péntek - 170. epizód

Piper olyan jelek után kutat, amelyekkel talán meg lehetne menteni Leo-t, amikor a kínai zodiákusok segítségére kell sietnie, mert démonok próbálják megszerezni a misztikus jogart. Phoebe nagyon élvezi az új életét a saját lakásában, s úgy dönt, házavató bulit rendez. Paige bevezeti Henry-t a mágia világába, mialatt Billie végre megtanulja kontrollálni az erejét, és újra találkozhat az elveszett testvérével.

A SOROZATRÓL:

Rejtélyes gyilkosságok történnek San Franciscóban. Az áldozatok mindannyian nők, ezért a felügyelő valamiféle boszorkányságot sejt a háttérben. Eközben a városban két lánytestvér, Prue és Piper éli megszokott életét, mígnem egy napon betoppan a legkisebb húguk, Phoebe és ezzel halandó életüknek vége. Rájuk száll az ősi erő, a Hármak Ereje és ettől fogva célponttá válnak…

SZEREPLŐK: Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Brian Krause, Julian McMahon

GALÉRIA


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS