Boldogság Minisztérium
Stohl András a párjáról: ˝Amióta ezzel a társsal vagyok, egészen mást gondolok a világról˝

Sütő Enikő Stohl Andrással beszélgetett, aki mesélt a párkapcsolatáról, és arról, hogy párja mellett milyen változáson ment keresztül, valamint kiderült, hogy mit jelent számára a siker. A sorozat minden epizódja egy külön témát jár körül. Olyan témákat, melyek mindenki életében jelen vannak, mégis egész életünkben keressük, vágyunk rá. Ilyen a boldogság, a szeretet , mely ott van mindenben, csak meg kell látni. A fiataloknak útmutatást kell adni, az idősebbeknek pedig reményt egy új kezdetéhez. A műsor kifejezett célja megoldásokat mutatni, segíteni akár egy önértékelési problémában, akár egy párkapcsolati - családi krízisben, akár egy konfliktushelyzetben. MINDIG, MINDENRE VAN MEGOLDÁS! A műsorvezető által felvezetett epizódban szakértők, civilek és ismert emberek történetén keresztül új perspektívából ismerhetjük meg a hétköznapinak vélt fogalmakat. A műsor célja, hogy a nézők megértsék és megismerjék önmagukat, elgondolkodjanak egy-egy téma kapcsán. Tudjanak azonosulni a témákkal és ÉLETÜKET pozitív irányba megváltoztatni úgy, hogy az TELJES ÉS BOLDOG legyen. A műsorvesztő és segítői informatív és szórakoztató módon segítenek a boldog pillanatok felismerésében. Tanácsokat adnak az egészséges életmódhoz, boldog – teljes élethez.


Címkék: boldogság minisztérium   sütő enikő

2018. május 20. 20:10Kapcsolódó anyagok
Boldogság Minisztérium - 2018.05.13.
Nézd meg a Boldogság Minisztérium legfrissebb adását!
tovább
Boldogság Minisztérium - 2018.05.06.
Nézd vissza a Boldogság Minisztérium legújabb epizódját!
tovább
Sütő Enikő: A sikeres emberek nem halogatnak
A Boldogság Minisztérium műsorvezetője az idővel kapcsolatban osztotta meg gondolatait. Úgy gondolja, az embernek két "számlája" van: az egyik a pénz, a másik az idő, és senki sem tudja, valójában mennyi van a számláján. Azt gondolja, bűntudat nélkül kell megélnünk a feltöltődésre szánt időt, de ezt nem szabad összekeverni a kiégettség érzése miatti halogatással. Úgy látja maga körül, a sikeres emberek nem halogatnak.
tovább
Sütő Enikő: ˝ahol a figyelmed, ott az energia˝
Hogy szeressük a szerethetetlent? - kérdezte a FEM3 Café műsorvezetője, Berki Krisztián Sütő Enikőt. A Boldogság Minisztérium házigazdája elmondta, hogy megpróbálja mindenkiben a jót látni, és szerinte a ˝szeretet mindent visz˝. 
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS