Boldogság Minisztérium
Ernyey Béla: ˝A boldogság elhatározás kérdése˝

Mi a boldogság? A tényezői kívül találhatók, vagy az emberekben? Ezekre a kérdésekre kereste a választ Sütő Enikő a Boldogság Minisztérium első részében. A beszélgetőtársai Dienes István kvantumfizikus, Dr. Oláh Attila, az ELTE pozitív pszichológia kutatócsoportjának vezetője, valamint Ernyey Béla voltak. Utóbbi vallja, a boldogság elhatározás kérdése: ha az ember úgy dönt, hogy az élete ˝boldogságpohara˝ mindig tele van, már könnyebb a helyzete, mind pesszimista társainak…A sorozat minden epizódja egy külön témát jár körül. Olyan témákat, melyek mindenki életében jelen vannak, mégis egész életünkben keressük, vágyunk rá. Ilyen a boldogság, a szeretet , mely ott van mindenben, csak meg kell látni. A fiataloknak útmutatást kell adni, az idősebbeknek pedig reményt egy új kezdetéhez. A műsor kifejezett célja megoldásokat mutatni, segíteni akár egy önértékelési problémában, akár egy párkapcsolati - családi krízisben, akár egy konfliktushelyzetben. MINDIG, MINDENRE VAN MEGOLDÁS! A műsorvezető által felvezetett epizódban szakértők, civilek és ismert emberek történetén keresztül új perspektívából ismerhetjük meg a hétköznapinak vélt fogalmakat. A műsor célja, hogy a nézők megértsék és megismerjék önmagukat, elgondolkodjanak egy-egy téma kapcsán. Tudjanak azonosulni a témákkal és ÉLETÜKET pozitív irányba megváltoztatni úgy, hogy az TELJES ÉS BOLDOG legyen. A műsorvesztő és segítői informatív és szórakoztató módon segítenek a boldog pillanatok felismerésében. Tanácsokat adnak az egészséges életmódhoz, boldog – teljes élethez.


Címkék: boldogság   boldogság minisztérium   ernyey béla   sütő enikő   teljes adás

2017. december 25. 21:00Kapcsolódó anyagok
A Nagy Ajándék: A Tűzoltó utcai Gyermekklinika kis betegeit...
A Nagy Ajándék utolsó részében Sütő Enikő és a TV2 sztárjai a Tűzoltó utcai Gyermekklinika kis betegeit látogatták meg. Enikő és Till Attila különleges idegenvezető, a kis Vanessza által ismerkedhettek meg a kórházzal, a sok-sok ajándék átadása után pedig később Tóth Vera, Nagy Adri és Berkes Olivér lepte meg a gyerekeket egy különleges karácsonyi koncerttel!
tovább
A Nagy Ajándék: Szívbeteg kislány napját varázsolták szebbé a...
Ismét útra kelt A Nagy Ajándék csapata! Sütő Enikőhöz ezúttal a Mokka műsorvezetői csatlakoztak, hogy egy újabb álom válhasson valóra. Mádai Vivien, Szabó Dóra és Istenes László egy szívbeteg kislányt látogattak meg, aki már két komolyabb műtéten is átesett élete során. A 8 éves Natasára januárban ismét megoperálják, így Enikőék meglepetése és a rengeteg ajándék óriási örömöt szerzett a nagymamája által egyedül nevelt pici lánynak...
tovább
A Nagy Ajándék: Gyógyíthatatlan beteg lány arcára csalt mosolyt...
A Nagy Ajándék új részében Sütő Enikő ezúttal Vitányi Judittal és Nagy Rékával váltott valóra egy álmot. A sorozat háziasszonya, valamint a két műsorvezető egy gyógyíthatatlan betegségben szenvedő lánnyal találkozott, aki egészségi állapota ellenére is próbálja életét pozitívan látni. A 18 éves Alexa együtt gitározott Judittal, majd néhány csodaszép karácsonyi dekorációt is elkészítettek közösen.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS