Boldogság minisztérium sütő enikővel
Stohl András: ˝Amióta ezzel a...
Boldogság Minisztérium - 2018.05.13.
Stohl András: ˝Amióta ezzel a társsal vagyok...˝
Boldogság minisztérium sütő...
Boldogság Minisztérium - 2018.05.13.
Boldogság Minisztérium - 2018.05.13.
Stohl András: ˝Amióta ezzel a...
Boldogság minisztérium sütő...
MŰSORÚJSÁG

19.00A nagy házalakít..
20.00David Tutera: Fá..
21.00Mondj igent a ru..
21.30Mondj igent a ru..
22.00Joshi - a legjob..
 
TELJES TV MŰSOR


Boldogság Minisztérium
Sütő Enikő: Mindenki magáról szól
Sütő Enikő Ép lélekben ép test című rovatának témája ezúttal a bűntudat volt, ennek kapcsán osztotta meg gondolatait a FEM3 Caféban.
Boldogság Minisztérium - 2018.05.27.
Nézd vissza a Boldogság Minisztérium legújabb epizódját!
Stohl András a párjáról: ˝Amióta ezzel a társsal vagyok, egészen mást gondolok a világról˝
Sütő Enikő Stohl Andrással beszélgetett, aki mesélt a párkapcsolatáról, és arról, hogy párja mellett milyen változáson ment keresztül, valamint kiderült, hogy mit jelent számára a siker. 
Boldogság Minisztérium - 2018.05.13.
Nézd meg a Boldogság Minisztérium legfrissebb adását!
Boldogság Minisztérium - 2018.05.06.
Nézd vissza a Boldogság Minisztérium legújabb epizódját!
Sütő Enikő: A sikeres emberek nem halogatnak
A Boldogság Minisztérium műsorvezetője az idővel kapcsolatban osztotta meg gondolatait. Úgy gondolja, az embernek két "számlája" van: az egyik a pénz, a másik az idő, és senki sem tudja, valójában mennyi van a számláján. Azt gondolja, bűntudat nélkül kell megélnünk a feltöltődésre szánt időt, de ezt nem szabad összekeverni a kiégettség érzése miatti halogatással. Úgy látja maga körül, a sikeres emberek nem halogatnak.
Sütő Enikő igyekszik mindenkiben meglátni a szépet
A Boldogság Minisztérium második adásának témája: a szeretet. Váradi Tibor vallásbölcsész szerint a szeretet gyógyít -  úgy gondolja, minden betegség összefügg valamiféle szeretethiánnyal. Sütő Enikő ennek kapcsán elmondta, hisz a pozitív gondolatok erejében, ezért is igyekszik mindenkiben a jót meglátni. Lukács Zoltán Gáborral pedig egy indiai gurut kérdezett a szeretet mibenlétéről. Balogh Béla mérnök, író is megfogalmazta, szerinte mi a szeretet definíciója.
Ernyey Béla: ˝A boldogság elhatározás kérdése˝
Mi a boldogság? A tényezői kívül találhatók, vagy az emberekben? Ezekre a kérdésekre kereste a választ Sütő Enikő a Boldogság Minisztérium első részében. A beszélgetőtársai Dienes István kvantumfizikus, Dr. Oláh Attila, az ELTE pozitív pszichológia kutatócsoportjának vezetője, valamint Ernyey Béla voltak. Utóbbi vallja, a boldogság elhatározás kérdése: ha az ember úgy dönt, hogy az élete ˝boldogságpohara˝ mindig tele van, már könnyebb a helyzete, mind pesszimista társainak…


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS