AKTÍV EXTRA
Metzker Viki: „nem űzöm az ipart”

Az utóbbi időben lemezlovasként tevékenykedő Metzker Viki 2007-ben nyert először modellversenyt, de az utóbbi időben háttérbe szorította a fotózásokat, ahogy mondta: „nem űzöm az ipart”. Most azonban újra levetkőzött.

Csupán rendhagyó alkalmakkor tesz kivételt Metzker Viki. Most például az egyik férfimagazin fotósának pózolt. Bár szerinte minél többet áll valaki kamera előtt, annál felszabadultabb, mégis olyan az egész, mint a biciklizés, könnyen újra bele lehet rázódni. Azért a zenélést sem hanyagolja, hiszen nemrégiben barátnőjével, Dukai Reginával dolgozott együtt egy közös számon. Magánéletéről csak annyit árult el, hogy hét éve ugyanabba a férfiba szerelmes, de hogy ki ő, azt nem árulja el.

Aktív Extra Czippán Anettel minden vasárnap este a FEM3-on!

Nézd meg az Aktív Extra videóját!

Az Aktív Extra a jövőben is bepillantást enged a sztárvilág kulisszái mögé. A megújulás részeként a népszerű tartalmak mellett a műsorkészítők kiemelt figyelmet szentelnek a hét bulváreseményeinek, melyekből minden adásban összefoglalót láthatnak a nézők. A hagyományosan szombat esténként jelentkező magazin régi – új műsorvezetője Váczi Gergő.


Címkék: dj   fotózás   metzker viki   modell

2013. július 22. 11:20Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS