AKTÍV EXTRA
Szekeres Nórának kisfia lesz

A Babavilág műsorvezetője mellett Balássy Betty, Varga Feri és Hauber Zsolt is hisz a zene - gyerekekre gyakorolt - jótékony hatásában.

Sokak szerint a babák már az anyaméhben is fogékonyak a zenére, ezért gyakori a gyermekek korai zenei képzése. Balássy Betty és Varga Feri kislányának jó a memóriakészsége és két évesen már tökéletesen beszél, amit a zenének tulajdonítanak, hiszen a ritmusos dallamok pozitívan hatnak a jobb agyfélteke fejlődésére is. A hathónapos terhes Szekeres Nóra a zongora hangjára relaxál, hiszen a magzatkori zenehallgatás nem csak fejleszti, de meg is nyugtatja a kisbabákat. Hauber Zsolt, az egykori Bonanza Banzai zeneszerzője pedig saját gyermeke reakcióit figyelembe véve komponál különböző hangulatú zenéket a kicsik számára.


Nézd meg az Aktív Extra videóját!

Az Aktív Extra a jövőben is bepillantást enged a sztárvilág kulisszái mögé. A megújulás részeként a népszerű tartalmak mellett a műsorkészítők kiemelt figyelmet szentelnek a hét bulváreseményeinek, melyekből minden adásban összefoglalót láthatnak a nézők. A hagyományosan szombat esténként jelentkező magazin régi – új műsorvezetője Váczi Gergő.


Címkék: balássy betty   szekeres nóra   terhesség   varga feri   zene

2013. július 22. 11:44Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS