AKTÍV EXTRA
Erdélyi Mónika párterapeutává képezte magát

Ebergényi Réka és Dukai Regina is működő távkapcsolatban él kedvesével.

Egyre divatosabb és gyakoribb a távkapcsolat hazánkban is. Ebergényi Réka már nyolc éve él ilyen típusú kapcsolatban, de londoni kedvese megpróbál egyre több időt Budapesten tölteni közös gyermekük miatt. Réka rugalmasnak tartja magát, ezért nem bánja - a szakmája miatt már megszokott - utazásokat. Erdélyi Mónika szakértővé vált, ugyanis A Nagy Duett óta párterapeutává képezte magát. A műsorvezető szerint, ha fizikailag nem is, lelkileg szükséges az együttélés és a közös élmények átélése. Dukai Regina például virtuálisan randizott kedvesével. A modell-énekesnő három és fél éve él távkapcsolatban focista szerelmével, de havonta egyszer egy hetet mindig együtt töltenek. Regina szerint meg van a varázsa ennek az életmódnak is, mivel számukra minden találkozás sokkal értékesebb.


Nézd meg az Aktív Extra videóját!

Az Aktív Extra a jövőben is bepillantást enged a sztárvilág kulisszái mögé. A megújulás részeként a népszerű tartalmak mellett a műsorkészítők kiemelt figyelmet szentelnek a hét bulváreseményeinek, melyekből minden adásban összefoglalót láthatnak a nézők. A hagyományosan szombat esténként jelentkező magazin régi – új műsorvezetője Váczi Gergő.


Címkék: aktív extra   dukai regina   ebergényi réka   párkapcsolat

2013. július 22. 11:53Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS